Søk om støtte

Det nordnorske samfunnet er vår største eier. Når banken deler ut utbytte får derfor det nordnorske samfunnet også sin andel. Her kan du søke om å motta samfunnsutbytte til prosjekter innen kultur, idrett, frivillighet og kunnskap.

Søk

Vi prioriterer støtte til små og mellomstore prosjekter som er spesielt rettet mot barn og ungdom. Akkurat nå kartlegger vi hvilke områder det nordnorske folket ønsker at vi skal prioritere. Vi åpner for nye søknader 27. september 2018.

Utbetaling

Har du fått penger fra samfunnsutbytte? Når prosjektet er gjennomført må du sende sluttrapport hvor du ber om å få utbetalt det tildelte beløp.

Last ned sluttrapport her (pdf)


Hva skal samfunnsutbyttet gå til?

Gode ideer og engasjement er viktig for å skape gode lokalsamfunn. Derfor spurte vi alle i Nord-Norge: Hva er viktig for deg, ditt lokalsamfunn og ditt Nord-Norge?

Antall ideer, visjoner og innspill som kom har vært overveldende. Tusen takk til alle som tok seg tid til å si sin mening! Da fristen gikk ut 31. mai hadde vi mottatt nær 10.000 innspill. Vi leser på spreng for å komme gjennom alt, og det dere har skrevet berører oss.

Basert på all innsikten dere gir oss skal styret i SpareBank 1 Nord-Norge vedta strategiske hovedprioriteringer for årene som kommer. Hvilke områder det blir vil vi avsløre etter sommeren. Da vil vi også åpne for søknad til konkrete prosjekter og tiltak her på snn.no.


Disse har fått samfunnsutbytte

Økonomi på timeplanen

Rekordmange elever har fått undervisning av bankens ansatte i privatøkonomi.

Les mer

Arctic Race of Norway

Sykkelrittet har etablert seg som en folkefest i Nord-Norge. Vi har vært med hele veien, og flere tusen barn har syklet seg gjennom SNN Mini Arctic Race som arrangeres av våre ansatte langs løypa.

Fra bredde til topp

Spillerne fra TILs A-lag besøker klasser i Tromsø og forteller om kosthold og trening. Gjennom SNN-akademiet bidrar de også med spillerutvikling i tre idrettskretser.

Lagde tidenes Bodøfæst

Alle medarbeiderne i SpareBank 1 Nord-Norge bidro til å lage bursdagsfest for Bodø i anledning byens 200-årsjubileum.

Korpset på Helligvær

Blant de over 100 korpsaktivitetene som har fått penger fra samfunnsutbytte siden 2008 finner vi korpset på nydelige Helligvær.

På lag med skiidretten

Vi samarbeider med et 20-talls skiklubber i landsdelen. SpareBank 1 er hovedsponsor for landslaget i langrenn, men vi mener bredde og topp henger tett sammen.

Med Balto på Finnmarksløpet

Som generalsponsor til Finnmarksløpet har vi siden 2015 reist rundt på Siidaen med forestillingen om hundekjøreren Balto.

Mer enn bare en klubb

Hvert år får nær 400 prosjekter penger fra samfunnsutbytte. En av dem er Bodø Bryteklubb. Her forteller de unge bryterne hva klubben har betydd for dem.

Agenda Nord-Norge

En gang i året arrangerer Agenda Nord-Norge den viktigste og største møteplass i nord, for å framskaffe kunnskap og skape en arena for dialog. Agenda Nord-Norge er en felles nordnorsk koblingsarena for sentrale aktører med betydning for landsdelens verdiskaping.

Les mer på agendanordnorge.no

Konjunkturbarometer for Nord-Norge

Konjunkturbarometeret gir ut flere økonomiske rapporter gjennom året, samt en hovedutgivelse hver høst i november, med de økonomiske prognosene for de kommende år i Nord-Norge.

Les mer på kbnn.noSammen får vi ting til å skje!

Det nordnorske samfunnet eier 54 prosent av SpareBank 1 Nord-Norge. Når banken deler ut utbytte får derfor samfunnet sin andel. Hvert år tilbakeføres samfunnsutbytte til hundrevis av ildsjeler i hele landsdelen. Til prosjekter som bygger og utvikler Nord-Norge og gjør det til en enda bedre plass å bo. 

Som kunde bidrar du til en bank der millioner av kroner i utbytte går tilbake til prosjekter der du bor og der dine barn vokser opp.