Om konsernet


Om SpareBank 1 Nord-Norge

SpareBank 1 Nord-Norge er det ledende finanshuset i Nord-Norge. Vi er en del av SpareBank 1-alliansen som består av 13 selvstendige sparebanker over hele landet.

Hos oss møter du rådgivere med lokal kunnskap om både boligmarkedet og næringsliv, og spesialister som kan bistå på alle områder. Som kunde bidrar du også til at den største andelen av utbyttet blir igjen i landsdelen, siden vår største eier faktisk er Nord-Norge. Det er dette som gjør at vi kan være en støttespiller til en rekke prosjekter og tiltak i landsdelen.

Det var litt om oss. Hva med deg? Vi kaller oss et komplett finanshus, så utfordre oss gjerne. Hva er viktigst for deg i din økonomiske hverdag? Hva trenger du hjelp til?

Vi kan tilby alt fra banktjenester, regnskapstjenester, eiendomsmegling og finansiering av objekter.

Våre tilknyttede selskaper: Organisering av banken

SpareBank 1 Nord-Norges målgruppe er folk og bedrifter i Nord-Norge, og vi understøtter landsdelen både gjennom finansielle tjenester, kompetanse, og samfunnsutbytte. Vi finansierer de fleste bransjer, med noen unntak, blant annet produksjon av fossil energi. Vår forretningsstrategi bygger på rammestyring, kortreiste beslutninger og lokal handlekraft. Det gjenspeiles i vår organisering: beslutninger skal tas nærmest mulig kunden. Vi er fysisk til stede både i Troms og Finnmark og i Nordland (til og med Salten), med til sammen 15 finanssentre.

I tillegg har vi konsernfunksjonene Kreditt og risikostyring, Teknologi og data, Økonomi og finans, Innovasjon og marked, Kommunikasjon og samfunn, samt Organisasjon. Gjennom felleseide selskaper i SpareBank 1-alliansen og egne selskap har vi tilgang til konkurransedyktige produkter innen finansiering, sparing, forsikring og betaling. Vår tilstedeværelse innebærer god lokal kunnskap og kortreiste beslutninger. I tillegg er vi tilgjengelig hele døgnet gjennom Direktebank og nett- og mobilbank, og du når oss både på chat og telefon, og gjennom digitale møter.