Slagkraftig regnskapsmiljø i Hamar

SpareBank 1 Regnskapshuset Østlandet AS kjøper Stenberg Regnskap & Økonomi AS. – Sammen kan vi skape en mer attraktiv og framtidsrettet virksomhet enn om vi hadde fortsatt hver for oss, sier Bjørn Morten Stenberg og Ove Jahnsen.

20. februar 2015

- Regnskapsbransjen er i endring, blant annet som følge av økt digitalisering. Det er derfor behov for å styrke kompetansen og tilpasse seg endrede rammevilkår. Det sier Bjørn Morten Stenberg, daglig leder i Stenberg Regnskap & Økonomi AS og Ove Jahnsen, administrerende direktør i SpareBank 1 Regnskapshuset Østlandet AS.

Fra 10. mars vil Regnskapshuset i Hamar og Stenberg Regnskap & Økonomi AS bli en avdeling. Den nye avdelingen vil få 16 medarbeidere og en omsetning på totalt 15 millioner kroner. Begge kontorene vil bli samlokalisert i Storhamarsenteret utpå sommeren og blir ett av de største regnskapsbyråene i Hamar. Bjørn Morten Stenberg blir avdelingsleder i det som da blir en av flere avdelinger i SpareBank 1 Regnskapshuset Østlandet AS.

- Vi vil med dette skape trygghet både for våre kunder og medarbeidere. Vi vil fortsatt ha fokus på fleksibilitet, kvalitet og god kommunikasjon. Kundene vil møte sine kontaktpersoner som før, presiserer Stenberg og Jahnsen.

Fakta om Stenberg Regnskap & Økonomi AS
Etablert i 1992, har i dag ni ansatte og holder til i Storhamarsenteret. Kontoret omsetter for cirka ni millioner kroner i året og har fram til nå blitt ledet og eid av Stenberg selv.

Fakta om SpareBank 1 Regnskapshuset Østlandet AS
Avdelingskontoret i Hamar har sju ansatte, omsetter for cirka seks millioner og holder til i Vangsveien. Med kjøpet av Stenberg Regnskap & Økonomi AS, vil Regnskapshuset Østlandet AS få en total omsetning på 165 millioner kroner, ha 170 ansatte og 12 avdelinger lokalisert på Østlandet, nærmere bestemt i Ringebu, Lillehammer, Moelv, Hamar, Tynset, Elverum, Kongsvinger, Gardermoen, Skjetten, Lillestrøm, Oslo og Fredrikstad.


Kontaktpersoner

Ove Jahnsen, administrerende direktør i SpareBank 1 Regnskapshuset Østlandet AS, tlf 415 65 245
Bjørn Morten Stenberg, daglig leder i Stenberg Regnskap & Økonomi AS, tlf 913 33 205.