Aktuelt

Se video: Seminar om bærekraftsarbeid i bedrifter

Mange bedrifter opplever i stadig større grad at kunder, myndigheter og andre interessenter forventer at de har en bærekraftig og ansvarlig profil. Sammen med NHO Innlandet og Innlandet fylkeskommune inviterte vi til et seminar for små og mellomstore bedrifter som ønsker inspirasjon og veiledning for å komme i gang med sitt bærekraftsarbeid. 

Bærekraftsrapport i toppsjiktet

SpareBank 1 Østlandet er på femte plass totalt og er den banken som scorer best på bærekraftsrapportering i en analyse av bærekraftsrapportene til de 100 største selskapene på Oslo Børs. Analysen er utført av The Governance Group og ble offentliggjort i september 2021.

Påvirkningsanalyse bærekraft
- ansvarlig bankdrift

Da vi signerte FNs prinsipper for ansvarlig bankvirksomhet, forpliktet vi oss til å tilpasse vår virksomhet til målene i Parisavtalen og FNs bærekraftsmål.

Bankene som har signert FN-prinsippene må også gjennomføre en påvirkningsanalyse. I arbeidet med analysen har vi brukt et nytt analyseverktøy utviklet av FN, som skal gi finansnæringen bedre oversikt over sin positive og negative påvirkning på ulike samfunns- og bærekraftstemaer.

Les påvirkningsanalysen på engelskKontakt

Karoline Bakka Hjertø
Leder bærekraft
99 22 73 03