Best i test på forsikring

Vårt forsikringsselskap har blitt kåret til det beste forsikringsselskapet i flere undersøkelser. I tillegg har mange av våre forsikringer fått best i test-utmerkelser.

Norsk Kundebarometer
Mest lojale kunder

Norsk Kundebarometer er et forskningsprosjekt ved Handelshøyskolen BI. De måler kundetilfredshet og lojalitet blant norske forbrukere i ca. 30 ulike bransjer.

Norsk kundebarometer kåret Fremtind til blant de beste i kategorien skadeforsikring i 2020, med 4 av 5 stjerner i testen. Vi har Norges mest lojale forsikringskunder for fjerde året på rad. 

Les mer om resultatene fra testen på bi.no

dame som gir forsikringsselskapet best i test rating

Bytt.no
Beste forsikringsselskap

Bytt.no er Norges største sammenligningstjeneste innen personlig økonomi. Over 8000 forsikringskunder har gitt en anmeldelse på priser, kundeservice og skadeoppgjør.

Vårt forsikringsselskap Fremtind scorer best på både kundeservice, skadeoppgjør og kundetilfredshet, blant 29 forsikringsselskap.

Se kundeanmeldelser på bytt.no

bil

EPSI Rating
Beste skadeoppgjør

EPSI Rating er en leverandør av uavhengige kundetilfredshetsanalyser. EPSI måler kundetilfredshet ved å intervjue tusenvis av forsikringskunder (både privat og bedrift) hvert år.

I følge EPSI er vårt forsikringsselskap Fremtind best på skadeoppgjør for både 2015, 2016, 2017 og 2018.

Les mer om målingen på epsi-norway.org

Best i test - utmerkelser

Beste bilforsikring

Bytt.no kårer beste bilforsikring hver måned. Basert på verifiserte omtaler fordelt på 25 forskjellige bilforsikringer har vår bilforsikring blitt kåret til den kundene er mest fornøyde med. Vårt forsikringsselskap Fremtind er på topp i både beste skadeoppgjør og beste kundeservice.

Se topplista over husforsikringer på bytt.no

 

Beste husforsikring

Bytt.no kårer beste husforsikring hver måned. Basert på verifiserte omtaler fordelt på 23 forskjellige husforsikringer har vår husforsikring blitt kåret til den kundene er mest fornøyde med. Vårt forsikringsselskap Fremtind er på topp i både beste skadeoppgjør og beste kundeservice.

Se topplista over husforsikringer på bytt.no

 

Beste innboforsikring

Bytt.no kårer beste innboforsikring. Basert på verifiserte omtaler fordelt på 22 forskjellige innboforsikringer har vår innboforsikring blitt kåret til den kundene er mest fornøyde med. Vårt forsikringsselskap Fremtind er på topp i både beste skadeoppgjør og beste kundeservice.

Se topplista over innboforsikringer på bytt.no

 

Beste reiseforsikring

Bytt.no kårer beste reiseforsikring. Basert på verifiserte omtaler fordelt på 22 forskjellige reiseforsikringer har vår reiseforsikring blitt kåret til den kundene er mest fornøyde med. Vårt forsikringsselskap Fremtind er på topp i både beste skadeoppgjør og beste kundeservice.

Se topplista over reiseforsikringer på bytt.no

 

Terningkast 5 i test

Norsk Familieøkonomi utfører hvert år en test av reiseforsikringer, og også i 2018 er vi blant de beste, med terningkast 5. Vi er blant de laveste på pris og har beste vilkår på erstatning av mobiltelefon.

Les hele testen i Aftenposten: Her er de beste reiseforsikringene i sommer

 

Blant de beste i test

Smarte Penger har testet og satt karakter på over 30 reiseforsikringer. Vi er i toppen både på reiseforsikring for single og reiseforsikring for familie.

Les hele testen "Smarte Pengers test av reiseforsikringer"

 

Blant de beste i test av dyreforsikring

Norsk Familieøkonomi tester dyreforsikringer hvert år, og i 2019 fikk både hundeforsikringen og katteforsikringen vår terningkast 5. Det trekkes blant annet frem at forsikringen har god dekning til tross for lav pris.

Les hele Norsk Familieøkonomis test av dyreforsikringer: Dette er den beste dyreforsikringen.

 

Best i test på barneforsikring

I Smarte Pengers test av barneforsikringer er det satt karakterer på de fleste barneforsikringene som er i markedet. Vår barneforsikring, "svært god" kommer best ut av i alt 23 barneforsikringer.

Les hele testen "Smarte Pengers test av barneforsikringer".

 

Blant de beste i test av barneforsikring

Norsk Familieøkonomi utfører hvert år en test av barneforsikringer, og i 2020 fikk barneforsikringen vår terningkast 5. Vi er blant de beste på utbetaling ved utvalgte sykdommer, utvidet hjelpestønad og får i tillegg positiv omtale på uførepensjon og uførekapital.

Les hele testen "Dette er de beste barneforsikringene".

 

Beste båtforsikring

Bytt.no kårer beste båtforsikring. Basert på verifiserte omtaler fordelt på 21 forskjellige båtforsikringer har vår båtforsikring blitt kåret til den kundene er mest fornøyde med. Vårt forsikringsselskap Fremtind er på topp i både beste skadeoppgjør og beste kundeservice.

Se topplista over båtforsikringer på bytt.no