Hyttelån

Frister det med lange dager ved sjøen, eller peiskos på fjellet? Vi kan hjelpe deg med lån til hytte eller fritidsbolig. 

Raskt svar, som oftest i løpet av samme dag.
Et hyttelån tilpasset deg og din økonomi.
Hjelp fra en av våre rådgivere når du trenger det.

Verdt å vite om hyttelån 

Vi tilbyr lån til fritidsbolig. Ta kontakt så finner vi riktig tilbud for deg.  Nedbetalingstiden tilpasser vi etter det som er best for deg. Har du nedbetalt boligen din, kan flexilån med sikkerhet i boligen din være en mulighet for å finansiere hytta.

Bygge hytte?

Skal du bygge hytte, kan du søke om byggelån, som er et midlertidig lån som utbetales etterhvert som byggearbeidet skrider frem. Når hytta er ferdig gjøres byggelånet om til et ordinært lån med pant i hytta. 

Hytter til salgs

EiendomsMegler 1 har 160 kontorer spredt over hele Norge. Vi byr på masse erfaring og lokalkunnskap som du kan nyte godt av.

Ta en titt på hva som ligger ute av hytter til salgs, eller snakk med en eiendomsmegler som kan hjelpe deg å finne drømmehytta.

Husk forsikring på hytta

Ekstremvær, uhell, eller besøk av ubudne gjester kan dessverre forekomme også på hytta. Med fritidshusforsikring og innboforsikring er du trygg på at hytta og eiendelene dine er godt dekket dersom uhellet skulle være ute.Sammenlign priser

Du kan sammenligne våre priser med priser fra andre selskaper på Finansportalen.no