Finn ditt nærmeste regnskapskontor

SpareBank 1 Regnskapshuset SMN AS har kontorer i store deler av landet. Våre regnskapsførere og rådgivere kan hjelpe deg med regnskaps- og lønnstjenester, rådgivning, HR-bistand og IT-løsninger.

SpareBank 1 SMN-bygget, hovedkontoret i Trondheim

Kontakt oss

Åpningstider: Man – fre: kl. 08.00–16.00

Telefon: 915 07 303

E-post: support@smnregnskap.no


Vil du jobbe med oss?

– Vi har en arbeidsgiver som tar godt vare på oss som jobber her, og som er opptatt av det mellommenneskelige, forteller Kristoffer Fure Mikalsen, leder for SpareBank 1 Regnskapshuset SMN i Namsos. Det var interessen for folk og økonomisk rådgivning som førte Kristoffer hit. Nå leder han et lag eksperter til nye høyder innen rådgivning og regnskap.

Om SpareBank 1 Regnskapshuset SMN

Lokal forankring

SpareBank 1 Regnskapshuset SMN er en av de tre største aktørene i regnskapsbransjen i Norge og teller over 500 medarbeidere. Vi har stor vekt på lokal forankring og har kontorer fordelt på over 40 steder i Trøndelag, Møre og Romsdal, Oslo og i Innlandet. Vår ambisjon er å være en god samarbeidspartner som bidrar til verdiskapning og utvikling hos våre kunder. SpareBank 1 Regnskapshuset SMN er et datterselskap av SpareBank 1 SMN.

En nasjonal merkevare

Regnskapsbransjen står ovenfor en stor omstilling hvor ny teknologi og tøffere konkurranse om kunder og ansatte preger bransjen. I tillegg skjer det en glidning mot skjæringspunktet bank og regnskap, et område som åpner nye muligheter. Alle SpareBank 1-eide regnskapsvirksomheter går nå sammen i et strategisk samarbeid og etablerer en allianse med merkenavnet SpareBank 1 Regnskapshuset - en sterk nasjonal merkevare bygges.

Sterk finansiell og industriell kraft

Vårt mål er å bli en domierende aktør i regnskapsbransjen. I ryggen har vi landets nest største finansaktør som gjennom eierskapet gir oss en sterk finansiell og industriell kraft. Dette bruker vi til å påvirke utviklingen i bransjen og ta regnskapstjenestene til et nytt nivå. I tråd med fundamentet for SpareBank 1–alliansen bygges regnskapsvirksomhetene opp med regionalt eierskap, sterk tilknytning til eierbankene og nærhet til markedet.

Selskapsinformasjon

Navn på selskapet SpareBank 1 Regnskapshuset SMN
Besøksadresse SpareBank 1 Regnskapshuset SMN
Søndre gate 4
7011 Trondheim
Postadresse SpareBank 1 Regnskapshuset SMN
Postboks 4799 Torgarden
7467 Trondheim
Organisasjonsnummer NO 936285066