Vi svikter ikke lokalsamfunnene nå!

Derfor skal 100 millioner kroner av samfunnsutbyttet vårt gå til koronadugnaden. Sammen skal vi gjennom krisen og videre. Med hjertevarme.

Lag og foreninger kan søke støtte

Organisasjoner kan søke støtte til generelle aktiviteter som sprer hjertevarme, og til prosjekter som kommer lokalsamfunnet til gode når krisen er over.

Søknader behandles fortløpende, men det kan ta tid å få svar. Takk for at dere venter.

Koronastøtte til studenter

Det er krevende å være student under en pandemi. I høst ønsket vi derfor å bidra til at studentene i Midt-Norge fortsatt kan møtes, bli kjent og knytte seg til sitt studiested.  

Over 100 studentorganisasjoner har fått støtte til en rekke forskjellige formål og aktiviteter. Smørekoppens tradisjonsrike og populære badekarpadling var et av formålene. 

Video placeholder image

Aktiv sommer for barn og unge

Sammen med lag, foreninger og næringsliv skapte vi sommeraktiviteter og sommerjobber i Midt-Norge.

Video placeholder image

Sommerjobber til midtnorsk ungdom

Krisen traff næringslivet hardt, og førte til at mange vegret seg for å gi unge sommerjobb. Vi slo et slag for kaféen på hjørnet, hotellet i bygda, landbruket og hjørnesteinsbedriften, og spleiset på lønnen til sommervikaren. Resultatet ble 500 nye sommerjobber til unge. Håvard og Abdul fikk sommerjobb på Beitland Gård. 

Video placeholder image

Sammen reddet vi barnas sommer

Mange sommertilbud til barn og unge stod fare for å forsvinne. Vi ville gjøre vårt for å unngå at sommeraktivitetene skulle utgå. Derfor støttet vi en rekke sommeraktiviteter for barn og unge rundt i regionen. Besøkende på Borgund Dyreklubb i Ålesund så ut som de satte stor pris på tilbudet. 

Takk for hjertevarmen!

I vår etterlyste vi musikere som ønsket å bidra til å lyse opp hverdagen til andre. I en tid der konserter ble avlyst og alle måtte holde seg hjemme, ønsket vi å by på kulturopplevelser. Sammen har vi besøkt sykehjem, barnehager og borettslag over hele Midt-Norge. Tusen takk til alle som har deltatt!


Video placeholder image

Sammen får vi ting til å skje

Det å bry seg om plassen vi kommer fra, er en viktig del av vårt samfunnsoppdrag som sparebank. Vi har stått sammen med regionen i tykt og tynt i snart 200 år, og skal fortsatt være en medspiller. Ikke minst når tidene er så krevende som nå. Det er i slike tider samfunnsutbyttet virkelig skal komme til sin rett.