LOfavør Boliglån Ung

Du som er under 34 år og medlem i et LO-forbund får knakende god rente på boliglån, og flere andre fordeler.

LOfavør Førstehjemslån fra 2,25 %

Dette er lånet for deg som skal kjøpe bolig for første gang. Du får vår aller beste rente på 2,25 %.

LOfavør Boliglån Ung fra 2,32 %

Dette er lånet for deg under 34 år. Du får en knakende god rente på 2,32 %. 

Den i husstanden som er medlem i et LO-forbund må starte lånesøknaden for at dere skal få riktig rente. Priseksempel: Nom.rente 2,25% Eff.rente 2,34% 2 mill o/25 år. Kostnad kr 634.316,- Totalt kr 2.634.316,-

Prisliste LOfavør


Hva skal til for å få LOfavør lån?

Du må være medlem i et LO-forbund. Det er også en forutsetning at du får lønnen din inn på konto i SpareBank 1 SMN, og bruker oss i det daglige. I mobilbanken er det enkelt å bli kunde, bestille kort og opprette kontoer.

I tillegg må du overholde kravene i Boliglånsforskriften. Kort oppsummert betyr det at du må ha 15 prosent egenkapital, du kan ikke låne mer enn fem ganger brutto årsinntekt, og du må tåle en renteøkning på 5 prosentpoeng.

Dette er medlemsfordelene dine på boliglån

  • Du får en knallgod rente på boliglån.
  • Halvt etableringsgebyr.
  • Du kan låne opp til 85 % av kjøpesummen.
  • Med ekstra sikkerhet, i for eksempel foreldres bolig, kan du låne hele kjøpesummen. 
  • BSU-konto kan også regnes som egenkapital.
  • Hvis vi krever takst på boligen får du tilbake taksthonoraret når lånet utbetales.
  • Full oversikt i mobil- og nettbank.
Video placeholder image

Flere LOfavør-fordeler for unge

Video placeholder image

LOfavør BSU

Du får høyere rente på Boligsparing for ungdom (BSU) hos oss gjennom LOfavør. Hvis du ikke har hatt boligsparing før, så får du dobbel rente ut året.

Video placeholder image

Forsikringer fra LOfavør

Du har Norges beste innboforsikring gjennom medlemskapet ditt. Men du har også fordeler på bil-, reise-, husforsikring, og mer.

Video placeholder image

LOfavør Billån Ung

Få lavere rente på billånet gjennom LOfavør. Du får også lavere etableringsgebyr og termingebyr. Du kan låne inntil 100 % av kjøpesummen.

LOfavør Mastercard

Mastercard er tryggest på nett og på reise. Med LOfavør Mastercard får du også billett- og betalingsforsikring. Priseks. v/utsatt betaling: Eff. rente 19,92 % 15.000 kr, o/12 mnd, kostnad 1.281 kr. Totalt 16.281 kr. 

Gratis verdivurdering

Skal du selge bolig? Sammen med EiendomsMegler 1 har LOfavør utviklet medlemsfordeler som gir deg ekstra trygghet ved salg av bolig. Visste du for eksempel at du får gratis verdivurdering?

LOfavør Depositumslån

Skal du ut på leiemarkedet, må du regne med å betale depositum. Synes du det er mye penger å legge ut, kan du låne dem av oss. Du kan låne inntil tre måneders husleie eller maks 40.000 kroner.

Flere fordeler 

Last ned LOfavør-appen! Her får du enkelt oversikt over alle medlemsfordelene dine. Du finner den i App Store og Google Play. Du kan også sjekke ut alle fordelene dine her.

Snakk med en rådgiver

Rådgiverne våre vet hvilke forsikringer du har gjennom ditt forbund, og har god kjennskap til de andre fordelene i LOfavør.

Nederst på siden finner du kontaktopplysninger hvis du ønsker å få hjelp av en rådgiver til å utnytte alle LOfavør-fordelene dine.

Video placeholder image

Dette er LOfavør-fordelene Fredrik nyter godt av

Fredrik Vevang (29) er medlem i et LO-forbund. Han har et bevisst forhold til fordelene sine - og økonomien sin. Det har han og familien fått mye ut av - på alt av lån, forsikringer og BSU.

Ikke medlem i et LO-forbund?

Fordelene ved å være mange, er mange. Som medlem i et LO-forbund vil du ta del i det fellesskapet som LO utgjør, og nyte godt av de fordelene som medlemskapet og fordelsprogrammet LOfavør gir.

Meld deg inn i et LO-forbund

Hva lurer andre på?