Samfunnsinitiativer

Ved å heie på hverandre bygger vi samfunn og fellesskap. Hele veien fra det lille lokalsamfunnet til det store nasjonale fellesskapet. 

Mann som bærer sportsutstyr.

Ja til brukt og ubrukt

Idrettsutstyr er dyrt, og mange opplever at det koster for mye å være med på idrett. Vi vet at nesten 1 av 3 foreldre har valgt å ikke introdusere barna for en idrett fordi det er for dyrt. Sånn skal det ikke være.

Under Byttehelgen arrangeres bruktmarkeder over hele landet, sommer som vinter. Idrettsklubber, Norges Idrettsforbund, Norges Skiforbund Langrenn og SpareBank 1 står bak konseptet. Og gjennom Skibanken samler vi inn skiutstyr sammen med sportsbransjen som ikke blir brukt eller som ikke ville ha blitt solgt. Utstyret får nytt liv når lag og organisasjoner sørger for at det blir bruk igjen og igjen.

Norges største idrettssponsor

I SpareBank 1 heier vi på alt det fine som lokalmiljøene kan by på. For oss er det å heie og være sponsor en del av sjela vår.

Å få være med og gi tilbake til lokalsamfunnet og til det nasjonale fellesskapet er stort for oss. Derfor kan man se oss på drakter og idrettsanlegg fra Lindesnes i sør, til Kirkenes i nord, fra småputtlag, til elitelag.

Siden 2015 har vi også vært hovedsponsor for Norges Skiforbund Langrenn, og vi er også en
samarbeidspartner for Norges Idrettsforbund.