Bytte forsikringsselskap?

Er du misfornøyd med forsikringsselskapet ditt, er det lett å bytte til oss. Vårt forsikringsselskap er blant Norges beste på skadeoppgjør!*
 

Venter du på skadeoppgjør fra selskapet du flytter fra?

Skadeoppgjøret ditt vil ikke bli påvirket av at du bytter forsikringsselskap. Oppgjøret blir håndtert i ditt eksisterende forsikringsselskap, som du flytter fra.

Kontakt oss gjerne om du lurer på noe.

Skifte selv eller få tilbud?

De fleste forsikringene kan du flytte selv. Med vår forsikringskalkulator får du se pris og dekninger direkte. Er du fornøyd med tilbudet kan du flytte skadeforsikringen fra nåværende forsikringsselskap.

Husk at du kan få opptil 20 % samlerabatt på skadeforsikringene + 5 % dersom du også er bankkunde.

Skadeforsikringene flytter vi for deg (så du ikke blir dobbelforsikret), men for personforsikringene er det litt annerledes. Når du avslutter en personforsikring fordi du skal kjøpe hos et annet forsikringsselskap, er det et par ting du må tenke på. Les mer om flytting av personforsikringer.

Ønsker du hjelp fra en forsikringsrådgiver, kan du kontakte oss, eller bli kontaktet

Du beholder bonus

Hvis du flytter bilforsikringen din er det en selvfølge at du får beholde bonusen din. Det gjelder også for deg som vil flytte mc-forsikringen og bobilforsikringen
 

Dame som rater best i test på forsikring

Blant Norges beste på skadeoppgjør

*Tusen takk til alle våre kunder! Vi ble kundefavoritt 2022 og er samlet sett blant Norges beste på skadeoppgjør ifølge Bytt.no. Vårt forsikringsselskap Fremtind kommer best ut på både skadeoppgjør, kundeservice og kundetilfredshet for flere typer forsikringer, blant 19 forsikringsselskaper.   

Les mer om våre best i test-utmerkelser

Forsikringsselskapet vårt er Fremtind Forsikring

Du kjøper forsikringen din hos SpareBank 1, og den dagen du må bruke den, kontakter du forsikringsselskapet vårt Fremtind Forsikring.

Hva lurer andre på?