Skademeldingsskjema

Skademeldingen er for å beskrive trafikkuhellet, og vil være et bevis for hva som skjedde hvis flere parter var involvert. Den kan fylles ut både elektronisk eller i fysisk form.

Digital skademelding

Med mindre det er andre biler involvert i hendelsen holder det lenge å fylle ut digital skademelding. Da kan du fylle ut digital skademelding rett fra mobilen eller pc'en der du befinner deg.

Er andre biler involvert anbefaler vi at dere fyller ut et fysisk skademeldingsskjema og sender inn.
 


Last ned skademeldingsskjema

Skademeldingsskjemaet for bil/motorvogn kan du få tak i hos de fleste bilforhandlere og bensinstasjoner. Du kan også laste det ned eller bestille et ved å fylle ut skjemaet lengre ned på siden - så sender vi det til deg med posten. Du trenger ikke være kunde for å bestille gratis skjema.

Du kan også fylle ut digital skademelding direkte.

 


to biler har krasjet og trenger skademelding

mann har fyll ut skademelding og sender inn

Sende inn skademelding

Du kan ta bilde av skademeldingen og sende den til skadepostinn@fremtind.no. Husk å oppgi kjennetegn (reg.nr.) og skadedato.
 


Få tilsendt skademeldingsskjema


 


Har du hatt uhell med et kjøretøy?


Dame som rater best i test på forsikring

Blant Norges beste på skadeoppgjør

*Tusen takk til alle våre kunder! Vi ble kundefavoritt 2022 og er samlet sett blant Norges beste på skadeoppgjør ifølge Bytt.no. Vårt forsikringsselskap Fremtind kommer best ut på både skadeoppgjør, kundeservice og kundetilfredshet for flere typer forsikringer, blant 19 forsikringsselskaper.   

Les mer om våre best i test-utmerkelser