Her kan du søke sommerjobb i 2021

Hundrevis av bedrifter i Midt-Norge trenger sommervikarer i år. Her er over 600 sommerjobber du kan søke på, om du er mellom 16 og 25 år. 

Jobbe på kafé, med keramikk eller hos en anleggsbedrift?

Kafeen Onkel Svanhild, Franz Klammer keramikkverksted og Torven Entreprenør er tre av de mange bedriftene som søker etter sommervikarer. 

Video placeholder image

Her er over 600 sommerjobber til unge i Midt-Norge

På Akslahaugen trengs det en person som kan mate og stelle dyrene, se etter dem på beite, og vedlikeholde inngjerding og husdyrrom. I tillegg er det behov for lettere skogsarbeid og pleie av kulturlandskapet, arbeid i skolehagen med planting og høsting, og ta imot besøkende til åpen gård.

Se stillingsutlysning

Les mer om bedriften

Kontakt: Aina Kirkeland Tangen, aina.tangen@gmail.com

Bjørkekvisten drives av Dag Helge Bjørkedal, som er i ferd med å bygge opp et gardsbruk med dyr. Her trenger han hjelp til forefallende gårdsarbeid, i tillegg til å montere utmarksgjerde. 

Se stillingsutlysning

Kontakt: Dag Helge Bjørkedal, dag.helge@bjorkekvisten.no

Blomster Gården er en blomsterbutikk som selger blomster, planter, krukker og interiør. Som sommervikar her vil du vanne og stelle planter, snitte stilker, binde buketter, samt lage enkle dekorasjoner og underlag til sorgbinderi. I tillegg får du være med på å lage vindusutstilling inne i butikk og ute på gaten, vaske, rydde, være blomsterbud i sentrum, og ta imot og hjelpe kunder i butikken. 

Se stillingsutlysning

Les mer om bedriften

Kontakt: Elisabeth Eikrem,  blomstergarden@interflora.no

Som turguide ved Borgstua på Kvernes vil du få i oppgave å formidle kystpilegrimsleia fra stavkirka, via vikingegravfeltet og Gamle Kvernes Bygdemuseum. Her får du både lære og lære bort kultur og historie fra Averøya – og hvordan stedet er blitt bevart. 

Les mer om bedriften 

Kontakt: Ann-Kristin Sørvik, stavkirkenikvernes@gmail.com

Brattvåg Fjordhotell leter etter deg som er serviceinnstilt, fleksibel, selvstendig og glad i å jobbe i team. Her får du prøve deg som servitør – både innenfor enkel lunsj, a la carte og bankett. I tillegg får du forebrede enkle retter etter behov, yte serice til gjesten og hjepe til med renhold. 

Se stillingsutlysning

Les mer om bedriften 

Kontakt: Lindis Flem Harnes,  lindis@brahotell.no

Som sommervikar hos Bremsnes bilverksted vil du være en hjelående hånd for mekanikerne, det være seg å hente deler, finne frem dekk, rydde, vedlikeholde verkstedet, samt skruing med kvalifiserte ansatte. 

Les mer om bedriften

Kontakt: Robert Bjørshol, bremsbil@online.no 

Hos kjøtt- og matprodusenten Edelgard får du være med på å fremstille et bredt sortiment av kjøttprodukter, samt pakke og ekspedere varer. I tillegg vil du få arbeidsoppgaver innen lager og logistikk, renhold og vedlikehold. 

Se stillingsutlysning

Les mer om bedriften 

Kontakt:  Jon Daniel Nesje,  jondaniel@edelgard.no

Maskinentreprenørfirmaet Eide & Frilund søker anleggshjelpearbeider. Her vil du være med på forefallende arbeid sammen med fagarbeidere, som grøftearbeid, krafsing og singling, rørleging og hjelp med oppmåling og kontroll. 

Se stillingsutlysning

Les mer om bedriften 

Kontaktinformasjon: Beate Kavli Volstad, beate@eidefrilund.no

Vertshuset er en sommerdrevet restaurant på jakt etter omgjengelige og drevne sommervikarer til å servere og lage mat. Personer som studerer restaurant- og matfag oppfordres spesielt til å søke. 

Se stillingsutlysning

Les mer om bedriften

Kontakt:  Charlotte Finset,  cfinset@gmail.com

Bonde Erik Olufsen driver melk- og kjøttproduksjon på gården med nærmere 30 kyr, 50 ungdyr, samt kastrerte okser. Her trenger han hjelp til diverse arbeid på gården, som fjøsstell, tilsyn av dyr på beite, flytting av dyr og oppsetting av gjerde. 

Se stillingsutlysning

Kontakt: Erik Olufsen, erik.olufsen@sweco.no

Som sommervikar hos Gamle Kvernes bygdemuseum skal du ta imot gjester, vise dem rundt, og formidle lokalkunnskap og kulturhistorie. I tillegg skal du sørge for servering, billettsalg, boksalg og renhold. 

Søknadsfristen er ute

Les mer om bedriften

Kontakt: Berit Johanne Vorpbukt, berit.vorpbukt@nordmore.museum.no

Geiranger Bakeri Ålesund brenner for å tilby ekte håndverkbakst av ypperste kvalitet til kundene våre, samt i hovedsak benytte oss av lokale råvarer og leverandører. I sommer er det behov for ekstra hjelp til å ekspedere kunder, håndtere mat, bruke kassen, lage kaffe, rydde bord og ta oppvask for å nevne noe.

Kontakt: Amy Stephanie Farstad, amy@geirangerbakeri.no

Hos skogbruks- og anleggsbedriften Gjøra Entreprenør skal sommervikaren drive med manuelt skogsarbeid som rydding og planting av skog. I tillegg kommer arbeidsoppgaver som vedlikeholdsarbeid på maskiner og utstyr ved verkstedet. 

Se stillingsutlysning

Kontakt: Ivar Egil Gjøra, ivar.gjora@gmail.com

Godøy Kiosk og Gatekjøkken trenger en sommervikar som kan lage mat, stå for renhold og gjøre øvrig kioskarbeid.

Les mer om bedriften

Kontakt: Arnfinn Skår, kioskgodoy@gmail.com

Woldstad Gard trenger sommervikarer til seterkafeen i Vengedalen. Her går arbeidsoppgavene ut på drift av kiosk og kafè, som å steke vafler, koke kaffe og holde det rent, og gi besøkende informasjon og rettledning. I tillegg trenges det hjelp til å vedlikeholde og utbedre seterbygningen, sette opp gjerder og grind, grave brønn, samt forebrede bygging av seterbu. 

Se stillingsutlysning

Les mer om bedriften

Kontakt: Gudrun Enga Woldstad, gudruneng@gmail.com

Hatle Gard driver melkeproduksjon og produksjon av storfekjøtt. Her skal skommervikaren hjelpe til med fjøsdriften og øvrig gårdsarbeid. 

Stillingen er besatt

Kontakt: Endre Stener, endstene@online.no

Lerheim Gård driver med skogbruk og vedproduksjon, og trenger derfor hjelp til å pleie skog og landskap i form av rydding, tynning og planting i plantefelt og langs skogsveier. Sommervikaren får også bidra til produksjon av ved og vedlikehold av maskiner og utstyr, samt driftsbygninger og gjerder i utmark. Traktorsertifikat og erfaring med bruk av redskaper til skogbruk er en forutsetning. 

Se stillingsutlysning

Kontakt: Knut Olav Kallmyr, knut.olav@online.no

Idrettslaget trenger hjelp til å drifte aktivitetsparken for barn og unge. Her må sommervikaren drive opplæring, organisering og tilsyn av aktiviteter og utstyr i eventyrskogen, klatraparken og andre aktiviteter. I tillegg innebærer jobben å drifte kiosken. 

Kontakt: Ronny Utgård, ronny@hundeidvik.no

Hvelvet Bistro er på jakt etter deg som er utadvendt og har et brennende engasjement for god service. Her må du takle en hektisk hverdag med servering og kundebehandling, men arbeidsoppgavene vil også innebære rydding og andre forefallende oppgaver i restauranten. 

Se stillingsutlysning

Les mer om bedriften

Kontakt: Ida Iren Antonsen Eide, ida@hvelvetbistro.no

Intersport Åndalsnes søker sommervikarer med interesse for sport og friluftsliv, og som er motiverte til å jobbe i butikk. Arbeidet innebærer salg, utpakking og prising av varer, og kundebehandling. 

Se stillingsutlysning

Les mer om bedriften

Kontakt: Lars Rikard Morstøl, post.andalsnes@intersport.no

John Olav Romundset trenger hjelp til å drive gården på Nordmøre. 

Stillingen er besatt. 

Kontakt: John Olav Romundset, john.romundset@neasonline.no

Samdriften Jur og kustell driver med melkeproduksjon og aktivt beite på inn- og utmark. Her skal sommervikaren bidra med fôring og stell av dyr både ute og inne. 

Se stillingsutlysning

Kontakt: Lars Bæverfjord jr., jurogku@gmail.com

Jørn Ole Skiri driver av gardsbruk med melkeproduksjon og campingplass. Her trenger han hjelp til drift og vedlikehold av campingplassen, resepsjonen og kiosken. Andre arbeidsoppgaver er rengjøring av utleiehytter og servicebygg, plenklipping, maling og forefallende arbeid. 

Se stillingsutlysning

Les mer om bedriften

Kontakt: Jørn Ole Skiri, jorn.ole@saltkjelsnes.no

Lokalbutikken L Hals eftf. tilbyr sommerjobb med arbeidsoppgaver som betjening av kunder, rydde varer og lagerarbeid. 

Stillingen er besatt

Kontakt: Terje Nordvik, terje.nordvik@coop.no

Langevåg Røde Kors søker sommervikar som kan jobbe ved sportsbilbiotekene til Sula frivilligsentral. Arbeidsoppgavene går ut på å aktivisere, organisere, instruere og registrere brukere. 

Kontakt: Jostein Håland, sulafrivilligsentral@mimer.no

Som sommervikar hos Langset Mek skal du delta i den daglige driften med vedlikehold av utstyr til prosessindustrien. 

Stillingen er besatt

Les mer om bedriften

Kontakt: Odd Thorbjørnsen, oddt@langset.no

Lars Dromnes driver et gårdsbruk med skog, melk- og kjøttproduksjon. Her trenger han hjelp til fjøsstell, fjøsvask, flytte beitedyr, samt tilsyn med dyrene på beite. Det er også behov for skogplanting, rydding av hogstfelt, vedarbeid og tynning av granfelt. I tillegg kan du få oppgaver som rundballkjøring, malingsarbeid og annet vedlikehold. 

Se stillingsutlysning

Kontakt: Lars Dromnes, sdromnes@online.no

Hos sauebonden Lars Midttun Seljebø trengs det en sommervikar som kan hjelpe til med vedlikehold av sauegjerde, skogsarbeid, snekring, maling og andre forefallende oppgaver på gården. 

Se stillingsutlysning

Kontakt: Lars Midttun Seljebø, lars@angvikgrytnes.no

Lasse Vikhagen Gjeitnes driver gård med melk-, kjøtt- og grønnsaksproduksjon. Til sammen har han 95 storfe, og trenger hjelp til den daglige driften på gården. Her får du jobbet med med våronn, slått, jord og gjødsling, i tillegg til flytting av dyr og fjøsvask. 

Kontakt: Lasse Vikhagen Gjeitnes, lasse_vg@hotmail.com

Leah Refillery søker en blid og pålitelig butikkmedarbeider. Butikken har som mål å redusere unødvendig engangsemballasje og matsvinn. Her selges økologiske matvarer, rengjøringsmidler, kjøkkenredskaper, helse- og velværeprodukter og andre "zero waste"-produkter. 

Se stillingsutlysning

Les mer om bedriften

Kontakt: Eko W. Eidhammer,  eka@leahrefillery.no

Leif Roar Bævre driver melkebruket Austigard Bævre, og trenger sommervikarer som kan bidra med fjøsstell, skogs- og traktorarbeid. Her vil du få variert og utfordrende arbeid, som å stelle, melke og fôre dyr, samt å se til dem på beite. I tillegg kommer oppgaver som fjøsvask, vaktmesterarbeid, stell av jord og andre traktorbasert arbeid. 

Se stillingsutlysning

Kontakt: Leif Roar Bævre, bavrelrb@outlook.com

Turistbedriften Lesjaskogvatnet Camping trenger en sommervikar til stå i kiosken og resepsjonen, rengjøre utleiehyttene, kontrollere og vaske lekeapparatene, og sørge for at uteområdet er rent og ryddig. Jobben innebærer kundebehandling, salg og oppføring av gjestelister. 

Les mer om bedriften

Kontakt: Per Oddvar Sæth, peoddva@online.no

Frisørsalongen Luggen søker sommervikarer som liker å jobbe med folk og yte service. Arbeidsoppgavene blir å stå i resepsjonen, selge produkter og rengjøre salongen. 

Se stillingsutlysning

Les mer om bedriften

Kontakt: Jannicke Mordal, jannicke@luggenmolde.no

Frisørsalongen Luggen på Amfi Moa søker sommervikarer som liker å jobbe med folk og yte service. Arbeidsoppgavene blir å stå i resepsjonen, selge produkter og rengjøre salongen. 

Se stillingsutlysning

Les mer om bedriften 

Kontakt: Jannicke Mordal, jannicke@luggenmolde.no

Meierihuset på Sunndalsøra trenger en sommervikar til å gjøre vaktmesteroppgaver, male og rydde. 

Se stillingsutlysning

Kontakt: Lars M. Seljebø, lars@angvikgrytnes.no

MMC First Process tilbyr systemløsninger for håndtering, prosessering og kjøling av fisk til verdens sjømatindustri. Bedriften er verdensledende på håndtering av levende storfisk, og søker sommervikarer i process-, automasjon, og handlingsavdelingene.

Se stillingsutlysning

Les mer om bedriften

Kontakt: Martine Bjermeland Opsal, martine.Bjermeland.Opsal@mmcfp.no

Hos Moustache frisørsalong i Åndalsnes er det behov for en sommervikar som kan assistere frisørene i salongen, rengjøre og sørge for at smittevernet blir opprettholdt, i tillegg til å jobbe med produkter og i resepsjonen. 

Se stillingsutlysning

Les mer om bedriften

Kontakt: Ingrid Nerhus Hole, ingrid.nerhus.hole@gmail.com

Hos Moustache frisørsalong på AltiRaumasenteret er det behov for en sommervikar som kan assistere frisørene i salongen, rengjøre og sørge for at smittevernet blir opprettholdt, i tillegg til å jobbe med produkter og i resepsjonen. 

Se stillingsutlysning

Les mer om bedriften

Kontakt: Ingrid Nerhus Hole, ingrid.nerhus.hole@gmail.com

Feier- og tilsynsavdelingen ved Nordmøre og Romsdal brann og redning søker sommervikarer som kan feie og gjøre tilsyn av skorsteiner. Du må være serviceinnstilt, glad i å jobbe med folk og ha førerkort klasse B. 

Se stillingsutlysning

Kontakt: Albert Vestad, albert.vestad@norbr.no

Odd Kåre og Astrid Askeland driver gård med melk- og kjøttproduksjon. Her trenger de en sommervikar som kan ta en aktiv del av gårdsdriften. 

Kontakt: Astrid Askeland, astridask@gmail.com

Bredeli Sjø og Land er en tradisjonell, romsdalsk landbruksdrift. I sommer det behov for ekstra arbeidskraft med slått, hesjing, skjøtsel av landbrukslandskapet, vøling av driftsbygningar, hagebruk og dyrerøkt. 


Kontakt: Ingbjørn Bredeli, ingbbred@online.no

Turistbedriften Heggdal tilbyr fiske og naturopplevelser i og ved Romsdalsfjorden. Her trengs det sommervikarer som kan vedlikeholde bygg og uteområde, som beising, rydding og andre forefallende oppgaver. 

Les mer om bedriften

Kontakt: Reidar Heggdal, reidar.heggdal@outlook.com

Lokalradioen Radio Ålesund søker sommervikarer som kan produsere innhold og lage underholdende radio for Sunnmøre i sommer. Arbeidsoppgavene går ut på å intervjue, lage reportasjer, samt å være programleder og presentere nyheter, vær og trafikk. 

Se stillingsutlysning

Les mer om bedriften

Kontakt: Christian Bang, christian.bang@radioaalesund.no

Sammen med kona Marthe, driver Birger Ingeborgvik et gårdsbruk med melkeproduksjon. De søker etter en trivelig og tillitsfull sommervikar som liker å jobbe med dyr. Arbeidet er variert, og består for eksempel av dyrestell, tilsyn på beite, jordarbeid, traktorkjøring, maling, vedlikehold av bygninger og maskiner, samt annet forefallende gårdsarbeid. 

Se stillingsutlysning

Kontakt: Birger Ingeborgvik, birger2030@gmail.com

Som sommervikar hos RM Prosjektutvikling får du varierende oppgaver innen bygg og anlegg. 

Se stillingsutlysning

Kontakt: Rune Midthaug, rune.midthaug@live.com

Romsdal Tindegruppe arrangerer sommerleirer, samlinger og mentorordning for klatreinteresserte barn og unge i hele regionen. Klatreklubben legger også til rette for å utvikle klatrefelt i Romsdal, i tillegg til at de i gang med å bygge nytt klatresenter i Molde. I sommer trenger de vikarer som kan rydde stier, snekre benker, sette opp skilt og bære utstyr til nye klatrefelt. I tillegg er det behov for instruktører som kan hjelpe til på sommerleir, samt en som kan være med på å drive klatresenteret Moldeveggen. 

Se stillingsutlysning 

Les mer om bedriften

Kontakt: Eivind Nordeide, eivindnordeide@moldeveggen.no

Møbelfabrikken Rovde Møbel og Design søker etter sommervikarer som kan være med og betjene avanserte maskiner i produksjonen. Bedriften produserer møbler til privatmarkedet, samt platemøbler til skip. 

Se stillingsutlysning

Les mer om bedriften

Kontakt: Paul Sindre Vedeld, paul@rovdemobel.no

Rønning og Sande Investment driver utleie av leiligheter. Her skal sommervikaren vedlikeholde og male leilighetene. 

Stillingen er besatt

Kontakt: Odd Arild Sande, sandeeva03@gmail.com 

Elektrobedriften Bratseth søker hjelpearbeidere innen faget. 

Les mer om bedriften

Kontakt: Roy-Arne Wågbø, raw@bratseth.as

Sigv Kavli-butikkene på Åndalsnes selger klær og sko. Her trenger de sommervikarer som kan selge varer, vaske, rydde og vedlikeholde butikken, i tillegg til pakking av varer i forbindelse med nettsalg og andre forefallende oppgaver. 

Se stillingsutlysning

Les mer om bedriften

Kontakt: Lars Kavli, post@siggen.no

Kaia Landhandel drifter dagligvarebutik og post på Åfarnes. I sommer er det behov for butikkmedarbeidere som kan betjene kunder i kassa, fylle på varer, rydde i hyller, rengjøre, lage enkel mat og betjene postpunktet. 

Kontakt: Heidi Oline Steigedal, kaia.landhandel@ngbutikk.net

Frisørsalongen Hårsmia trenger sommervikarer som kan ta imot telefoner, selge, vaske og gjøre andre forefallende oppgaver. 

Kontakt: Tove Lågeide, t.laageide@outlook.com

Gatekjøkkenet Sjøpølsa trenger sommervikarer som kan lage mat, betjene kunder i kassa og stå for rengjøring. 

Les mer om bedriften

Kontakt: Hilde Merete Havnen Skarshaug, post@sjoepoelsa.no

Hos møbelbutikken Skeidar er det behov for en sommervikar som kan rydde varer og betjene kunder i kassa. 

Kontakt: Iselin Haugen, iselinhaugen@hotmail.com

Skjevik Matsenter trenger sommervikarer til å drifte butikken. 

Stillingen er besatt

Kontakt: Kjell Ove Voldsund, kjopmann.eurospar.skjevik@spar.no

Åndalsnes Bilverksted driver verksted og bilsalg av personbiler, samt utleie av biler. Her trengs det en assistent på verkstedet som kan gjøre klare utleiebiler og bruktbiler, i tillegg til å gjøre vedlikeholdsarbeid på område og bygning.

Se stillingsutlysning

Kontakt: Tor Ivar Åndal, tia@andalsnes-bilverksted.no

Solveig Silset Berg driver et småbruk på Hjelset, hvor hun blant annet har startet opp markedshagen "Solveigs Hage". Her dyrker hun grønnsaker uten kunstgjødsel, kjemikalier og tunge maskiner. I tillegg tester hun ut dyrking av østerssopp på kaffegrut, restaurerer en gammel slåttemark som skal bli ny habitat for pollinerende insekter, og starter med verpehøns. Her trenger hun hjelp med alle oppgaver som hører gårdsarbeidet til. Det være seg såing, luking, vanning, høsting, rengjøre utstyr, rydding av beite og skjøtsel av slåttemark. I tillegg kan det være behov for enkel snekring, oppsett av viltgjerde, litt vedarbeid og tilsyn av geit som går på beite. 

Se stillingsutlysning

Les mer om bedriften 

Kontakt: Solveig Silset Berg, solveig1978@gmail.com

Den Norske Turistforeningen. 

Kontakt: Maria Holo Leikarnes, maria.holo.leikarnes@dnt.no

Fole Godt Molde er et håndverksbakeri med kafé. Her er det behov for sommervikarer som kan behandle kunder i kassa, rydde, lage enkle retter på kjøkkenet og lære seg å lage kaffe. 

Kontakt: Kristin Heggdal, kristin 2folegodt.no

Stillasmontering jobber med å fornye fasader og leie ut stillas. I sommer trengs det sommervikarer som kan vaske og male hus, samt å drive annet forefallende arbeid. 

Se stillingsutlysning

Kontakt: Jan Ole Strand, janole@stmo.no

Strand Klær selger klær og sko for barn og voksne, og trenger en sommervikar som kan gjøre butikkarbeid. Arbeidet går ut på kundebehandling, salg, samt å håndtere kasse og økonomi. 

Stillingen er besatt

Kontakt: Gunnar Strand, gs@strand-kler.no

Begravelsesbyrået søker vikar som kan jobbe som gravferdskonsulent. Oppgavene går ut på å assistere i samtaler, seremonier, transport, stell og nedlegging, samt praktisk tilrettelegging av seremonier. 

Se stillingsutlysning

Les mer om bedriften

Kontakt: Bjørn Vevang, post@vevanggravferd.no

Frisørsalongen Sveis'n søker etter en blid og utadvendt sommervikar som kan vaske og føne hår, servere kaffe, rydde og gjøre andre forefallende oppgaver. 

Se stillingsutlysning

Les mer om bedriften

Kontakt: Inger oddveig kjøl, inger_144@hotmail.com

Nils Gunnar Brunstad driver gård med hester og skog. Her trenger han hjelp til planting av granskog i hogstfelt.

Kontakt: Nils Gunnar Brunstad, nilsgunnarbrunstad@hotmail.com

Todalshytta søker deg som vil hjelpe til med å drifte turisthytta – det være seg servering til gjestene og andre forefallende oppgaver. 

Les mer om bedriften

Kontakt: Arve Evensen, arve@todalshytta.no 

Ole Johan Kvendbø og Tonje Fuglås Kvendbø søker sommervikarer som vil hjelpe til med jord- og skobruk på gården. Arbeidsoppgavene går ut på tømmerdrift, produksjon av ved, tynning og kvisting av skog og høykjøring. 

Kontakt: Ole Johan Kvendbø og Tonje Fuglås Kvendbø, tonjefk@hotmail.com

Vard Aqua søker sommervikarer til lagerhold, monteringsoppgaver, varemottak og forsendelse. 

Les mer om bedriften

Kontakt: Tommy Storsveen, tommy.storsveen@vard.com

Velledalen grendahus trenger en sommervikar som kan drive vedlikeholdsarbeid, som rydding, maling og andre forefallende oppgaver ute og inne. 

Se stillingsutlysning

Kontakt: Kristin Grebstad, krigreb@gmail.com

Geiranger Bakeri Devold holder til på Devoldfabrikken og lager hekte håndverkbakst av ypperste kvalitet. I sommer trenger bakeriet hjelp til å ekspedere kunder, håndtere mat, bruke kassen, lage kaffe, rydde bord og ta oppvask for å nevne noe. Det er gså behov for sjåfører og annet personell i utføring av logistikken rundt produksjon og utkjøring.

Kontakt: Gaute Holen, gaute@geirangerbakeri.no

 

Etac Bil er en landsdekkende bilombygger med lokalt verksted i Tresfjord. I sommer søkes en vikar som kan vaske vinduer i bygningen, både innvendig og utvendig, klippe plen og gjøre øvrig vedlikehold og rengkøring av uteområdet. 

Kontakt: Siv Bruaset Kjersem,  siv.kjersem@etac.com

Vikenco på Rindarøy er blant nordvestlandets største og mest effektive selskaper innen slakting og foredling av laks. Bedriften søker sommervikarer som kan bidra til det, gjennom arbeidsoppgaver som å trimme fiskefileter, nappe bein, sortere, pakke, veie og klargjøre emballasje. 

Les mer om bedriften

Kontakt: Andreea Johansen, andreea@vikenco.no

XL-Bygg Dale Malo trenger sommervikarer som kan selge, bestille, fylle på og telle varer, samt å ekspedere og rådgi kunder. 

Se stillingsutlysning 

Les mer om bedriften

Kontakt: Thomas Andre Brastad, thomas.brastad@dalemalo.no

Golfklubben i Ålesund søker etter sommervikarer som kan hjelpe til med å drifte banene. Arbeidet går ut på å kjøre klippere og små arbeidsmaskiner, i tillegg til manuelt og fysisk arbeid som kant- og krattklipping. 

Les mer om bedriften

Kontakt: Arve Øverås, arve@aalesundgk.no

Renholdsbedriften søker en sommervikar som kan rengjøre på hotell og en som kan jobbe som medarbeider på lager og vaskeri. Her er arbeidsoppgavene å rydde og rengjøre, og sette på vaskemaskiner og tørketromler. 

Kontakt: Inger-Lise Hovde Hatlen, ilhh@alfaes.no

Samlingsplassen 7610 Rampa på Ytterøy driver med servering og handel. Her trengs det en sommervikar til å drive kjøkkenet, lage enkel mat, servere og selge over disk. 

Se stillingsutlysning

Les mer om bedriften

Kontakt: Dagrun Irene Myhr, post@rampa.as 

På Gammelgården Lysklæt driver Ole Johan Granøien kjøttproduksjon, grønnsaksdyrking, markeder og festivaler. Som sommervikar skal du bidra med gårdsarbeid, som å male, klippe gress, luke grønnsaker, rengjøre, sette opp gjerder, samt salg og utlevering av produkter. 

Se stillingsannonse

Les mer om bedriften

Kontakt: Ole Johan Granøien, ole.johan@rettfragarden.no

Aina Sagvik driver med selvproduserte sommerblomster i gartneri, økologisk korn- og gressproduksjon, og skogpleie. I sommer trenger hun en sommervikar som kan hjelpe til med å nyplanting og suppleringsplanting av cirka 1.500 planter, samt å rydde plantefeltet. 

Kontakt: Aina Sagvik, asagvik@buso.no 

På Sæthersmyra driver Andreas Rekstad gård med produksjon av lokalmat i form av økologiske grønnsaker, kjøttfe, havre og konvensjonell dyrking av gulrot. Til produksjonen trengs en sommervikar som kan bidra med å luke ugress, så plantekultur, plante, høste og pakke grønnsaker, samt å hjelpe til med flytting og tilsyn av dyr på beite. Her kan du også måtte gjøre annet vedlikeholdsarbeid, som for eksempel maling. 

Les mer om bedriften

Kontakt: Andreas Rekstad, arekstad@online.no

Garveriet søker en utadvendt og arbeidsvillig sommervikar til å være en god turistvert i kafeen, butikken og galleriet. Her kommer arbeidsoppgaver som servering, rydding, oppvask, påfyll av varer og vedlikeholdsarbeid – både ute og inne. 

Se stillingsannonse

Les mer om bedriften

Kontakt: Anne-Britt Eggen, abeggen@gmail.com

Egon Prinsen søker sommervikarer til å være reklamevakter og oppvaskhjelp. Som reklamevakt skal du være restauranten ansikt utad ved å gjøre ulike stunt i gata og hjelpe kundene til å finne veien inn i restauranten. 

Se stillingsannonse

Kontakt: Vegard Fagerheim, prinsen@egon.no 

Egon City Syd søker etter sommervikarer til servering, rydding, oppvask, matlaging, lagerarbeid, markedsføring og gjestekommunikasjon. 

Se stillingsannonse

Kontakt: Karina Reitan Isbrekken, citysyd@egon.no

Egon Stjørdal søker sommervikarer til å jobbe i restauranten med å servere gjester, rydde bord, gjøre oppvask og andre forefallende oppgaver. 

Se stillingsannonse

Kontakt: Line Eidem, stjordal@egon.no 

Egon Tårnet er en unik restaurant som roterer 74 meter over bakken. Her trengs det hjelp til daglige oppgaver, som å servere mat, rydde inn tallerkener, ta imot gjester, lage drikke/drinker og oppvask. 

Kontakt: Ian Strand, taarnet@egon.no

Teknologibedriften Apurgo jobber med forskning og utvikling på behandling av drikkevann. Nå leter de etter sommervikarer som kan bidra med nytenkning i prosjektet "Fremtidens vannebehandling". Problemstillinger vikarene vil få er for eksempel hvordan behandling av vann kan påvirke bakterivekst og holdbarhet på mat. 

Se stillingsutlysning

Les mer om bedriften

Kontakt: Irene Ytterdal-Larsen, iby@apurgo.no

Arkplan arkitektkontor prosjekterer boliger, og søker etter studenter med pågående, relevant utdanning innen faget arkitektur. Som sommervikar skal du bidra med arealplanlegging og landskapsarkitektur. 

Se stillingsutlysning

Les mer om bedriften

Kontakt: Nils Sigurd Klykken, nsk@arkplan.no

Arnstein Berg driver et gårdsbruk med produksjon av melk, kjøtt, korn, poteter og gress. Her trenger han en sommervikar som kan hjelpe til med å stelle dyrene, vedlikeholde beiter, reparare og sette på gjerder, være med på skolplanting og rydde i løvskogen. 

Se stillingsutlysning 

Kontakt: Arnstein Berg, arnste-b@online.no 

På gårdsbruket til Arnt Stene trengs det hjelp til å plante skog. Arbeidsoppgavene vil dreie seg om suppleringsplanting i en fra før glissen småskog. 

Se stillingsutlysning 

Kontakt: Arnt Stene, arntsten@online.no

På Halla gård er det sau, skogdrift og juletreproduksjon, og her trenger Augustein hjelp til planting, gjødsling, stell av juletrær, rydding og annet forefallende arbeid. Som sommervikar her må du kunne jobbe selvstendig og være i god fysisk form. 

Se stillingsutlysning

Kontakt: Augstein Svedahl, augsteins@gmail.com

AutoHiFi selger produkter innen lyd, og trenger en sommervikar som kan hjelpe til på lageret. Her er arbeidsoppgaver som varemottak, plukking, pakking og ekspedering av ordre, samt annet forefallende arbeid i lokalene på Sluppen. 

Stillingen er besatt

Kontakt: torbjorn@autohifi.no

Axl Sport og Fritid søker sommervikarer til å jobbe i butikken. Arbeidsoppgavene vil være å selge produkter, fylle inn nye varer, registrere nye varer i datasystemet, ta imot varer og betjene kunder. 

Se stillingsutlysning

Les mer om bedriften

Kontakt: Aksel Lona, post@axlsport.no

Bakeriet Sprø søker sommervikarer som liker å jobbe i et travelt miljø og ta vare på gjestene. Arbeidsoppgavene går ut på å betjene kunder i kassen, produsere mat og drikke, rydde bord og vaske. 

Se stillingsannonse

Les mer om bedriften

Kontakt: Jon Erik Schønheyder, jones@1q.no

Barnehage 1 er en privateeid barnehage. Her skal sommervikaren være en støtteperson i alt fra leik, bleieskift, søvn og omsorg, i tillegg til å delta i dyrestell og aktiviteter. 

Se stillingsannonse

Kontakt: Lene Øyen Wahl, barnehage1@hotmail.com

På Beitlandet gård trenger Heidi Beitland hjelp til å gjøre forefallende gårdsarbeid. Arbeidsoppgavene vil dreie seg om utmarksgjerde, maling, slått av blomstereng, skjøtsel av slåttemyr, samt stell og pass av gris og geit. Jobben krever god fysisk styrke. 

Se stillingsannonse 

Les mer om bedriften

Kontakt: Heidi Beitland, heidi.beitland@gmail.com

På gårdsbruket til Birger Belbo trengs det hjelp til å plante skog. 

Kontakt: Birger Belbo, birger.belbo@ntebb.no

Kirsti Farbu og Svein Berfjord driver Berg Gård, som er både gårdsbutikk, restaurant, brenneri. Her er sau, frilandsgris og bier – og alt dette blir foredlet, solgt og servert på gården. Hit søkes sommervikarer som kan selge, lage og servere mat, betjene kunder i butikken, vise gjester rundt og stå for rydding og renhold. 

Se stillingsannonse

Les mer om bedriften

Kontakt: Svein Berfjord, info@berg-gaard.no

Bergstaden Trelast selger trelast, byggevarer, jernvarer og maling. Her trengs det hjelp til å ekspedere kunder, pakke og fylle på varer, samt å kjøre ut varer til kunder sammen med andre ansatte.

Se stillingsannonse

Les mer om bedriften

Kontakt: Tore Sundt, tore.sundt@bergstaden-trelast.no

Betong og Rehab driver med rehabilitering og bygging av nybygg. Bedriften søker allsidige sommervikarer som kan bidra innen snekring, graving og betongarbeid.

Se stillingsutlysning

Les mer om bedriften

Kontakt: Bjarne Alstad, post@betongogrehab.no

Bizarra Produksjoner er et teaterkompani som produserer teater i Trøndelag, og alt det som hører med. Det være seg produksjon av kostymer, scenografi, rigg, billettsalg, sminke. lys, lyd og mye mer. Nå søker de etter sommervikarer som kan bidra til nettopp dette. Arbeidsoppgavene går ut på å lage og dekorere scenografi og rekvisitter, enkel sying av tekstiler og assistere salg av mat, billetter og souvernirer. 

Se stillingsutlysning

Les mer om bedriften

Kontakt: Mari Moe Krysinska,  krysinskateater@gmail.com

På Bjørgåsen fellesseter går det 60 kyr på beite. Her trengs det en arbeidssom og pålitelig sommervikar som kan stelle og melke kyrene, vaske fjøs og utstyr. I tillegg kommer andre forefallende arbeidsoppgaver som maling og stenging av el-gjerde. 

Se stillingsutlysning

Kontakt: Ingmar Skårdal, ingmarskaardal@hotmail.com

Bjørkås Gård driver med skogplanting, og trenger en som kan bidra til å plante omtrent 10.000 planter. 

Se stillingsutlysning

Kontakt: Svein Arne Bjørkås, midtnmm@online.no

 

Bjørlia Veterinær og Avlsstasjon driver veterinærpraksis på Bjørlia Gård, og søker etter sommervikarer til avlsstasjonen for hest. Her blir arbeidsoppgavene å hjelpe til med pass og stell av hestene, inn- og utslipp, beitekontroll, ta dem inn til undersøkelser, fõring og rengjøring av bokser og hager. I tillegg kommer øvrig gårdsarbeid, som for eksempel oppgaver med gjerdene. 

Se stillingsutlysning

Les mer om bedriften

Kontakt: Målfrid Vatne, avl@bjorlia.com

Botn fjellsameie søker etter sommervikarer som kan rydde skog langs merkede turstier og delvis gjengrodde skogsveier i Såndådalen på Valsøybotn. 

Kontakt: Einar N. Botten, einar.botten@neasonline.no

Brakstad Hamn leter etter deg som kan være havnevert i sommer. Jobben går ut på å drive med kundehehandling, turistinfo, rydding og renhold.

Les mer om bedriften

Kontakt: Frode Bjøru, flaskepost@brakstadhamn.no

Anleggsfirmaet Brøttem og Storleer Maskin driver med grunnarbeid, og søker etter en sommervikar som ønsker en innføring i faget. Her vil du få være med daglig leder på forskjellige prosjekter, og få arbeidsoppgaver som for eksempel vedlikehold av maskiner og maskinkjøring. 

Se stillingsannonse

Les mer om bedriften

Kontakt: Claus Andreas Brøttem, claus@bsmaskin.no

Stokkøy Bakeri er ett av prosjektene til virksomheten Bygda 2.0, som jobber for å gjøre bygda attraktiv for nye mennesker. På bakeriet er det behov for sommervikarer som kan selge varer og drive kundebehandling i kafeen, assistere i bakeriet, pakke og transportere bakevarer, i tillegg til å bidra med det administrative – som fakturering og være vertskap på kontorhotellet. 

Se stillingsannonse

Les mer om bedriften

Kontakt: Ingrid Langklopp, ingrid@bygda20.no

Byggservice søker etter en sommervikar som kan bidra i den daglige driften på byggeplassen. Arbeidsoppgavene er å være håndtlanger, snekre og rydde på arbeidsplassen. 

Se stillingsannonse

Les mer om bedriften

Kontakt: John Kulseth, post@byggservice1as.no

Café Le Frère søker sommervikarer til å betjene kundder i kassen, servere, rydde og rengjøre i kafeen. I tillegg vil du få prøvd deg med baking og bak espressomaskinen. 

Se stillingsannonse

Les mer om bedriften

Kontakt: Kjell Harry Lyngaas, barista@cafelefrere.no

Coperiosenteret er et psykologsenter i Trondheim som tar imot privat- og bedriftskunder til tradisjonell psykologbehandling og mestringssamtaler. Som sommervikar her vil du håndtere bookingsystem, oppdatere nettside, håndtere kundehenvendelser, lage markedsinnhold og kampanjer i sosiale medier, og være med på idéutviklingsmøter sammen med teamet i avdelingen. 

Se stillingsutlysning

Les mer om bedriften

Kontakt: Sophie Bergersen, sophie.bergersen@coperio.no

Curry in a hurry ved Lager11 er en indisk matbod som lager og serverer indisk mat. Her skal sommervikaren ta imot bestillinger og servere mat. 

Les mer om bedriften

Kontakt: Sarabjit Singh, sarabjit@hotmail.no

Ungdomskafeen på Inderøya driftes av frivillige ungdommer gjennom stiftelsen EA Internettkafeen på Inderøya – en sosial møteplass for unge. Her vil du som sommervikar jobbe i kiosken med å selge is, brus og pølser, gi informasjon til turister, rengjøre toalettene og plukke søppel på stranda. 

Se stillingsutlysning

Kontakt: Hilde Woxen, hildewoxen@gmail.com

Eidum Gårdsbakeri holder til på gården Øvre Eidum i Lånke. Her er åpent utsalg og kafé, i tillegg til at bakeriet leverer til butikker i nærområdet. I sommer er det behov for en vikar som kan betjene kunder, vaske opp, lage kaffe, tilbrede lunsj og fylle inn varer i kakedisken. 

Se stillingsannonse

Les mer om bedriften

Kontakt: Solvår Reinsberg, bakeri@eidum.no

Eivind Råum Fiskum søker nevenyttig ungdom til å jobbe på gårdsrbuket sitt. Her blir arbeidsoppgavene fjøsarbeid, våronn og slått, noe suppleringsplating og rydding av skog. 

Se stillingsannonse

Kontakt: Eivind Råum Fiskum, eivind.fiskum@gmail.com

Elektrikerbedriften Elman søker sommervikar til å gjøre forefallende arbeid i bygningsmassen og uteområdet. Oppgaver kan være rydding og maling. 

Se stillingsannonse

Kontakt: Tom Rune Iversen, tom.rune.iversen@elman.no

Erlend driver en gård med beitedyr på Stadsbygd, og trenger ekstra arbeidskraft for å rydde skog i et tidligere beiteområde. Arbeidet går ut på å rydde to teiger med ryddesag og oppsamling av kvist. 

Se stillingsannonse

Kontakt: Erlend Johan Skraastad, ejskraastad@hotmail.com

EdYou er en gründerbedrift fra NTNU som ønsker å kunne tilby individualisert tilpasset læring for alle. Dette gjør de gjennom å samle data som avdekker brukerens kunnskapshull. I sommer søker de etter sommervikarer som kan jobbe som studentkonsulenter, der hovedoppgaven vil være program- og forretningsutvikling opp mot reelle kunder. 

Se stillingsutlysning

Les mer om bedriften

Kontakt: Marius Engen, marius@edyou.no

Falstadsenteret tilbyr servering og overnatting i det som er en tidligere tysk fangeleir. Nå er det et museum og minnested som tar imot gjester fra hele landet. Her skal sommervikarene servere, bidra i kjøkkendriften, resepsjonen og med booking. 

Les mer om bedriften

Kontakt: Odd Ivar Berg, odd.ivar.berg@falstadsenteret.no

Fembøringen Siglurd er en gruppe i Jøa kystlag som driver Pøbben i Brakstadsundet. I sommerferien er det behov for ekstra arbeidskraft her. Arbeidsoppgavene går ut på kundebehandling, innkjøp, renhold og lerre vedlikeholdsarbeid. 

Se stillingsutlysning

Les mer om bedriften

Kontakt: Frode Bjøru, straumingen@folla.no

Finsås kurssenter søker etter sommervikarer som kan beise og male. 

Se stillingsannonse

Kontakt: Arne Petter Mediaas, marit@snasaskifer.no 

Klesbutikken Form & Farge søker etter en sommervikar som kan pakke ut varer, steame klærne, lage videoer til facebooksiden, samt øvrige oppgaver knyttet til butikkdriften. 

Se stillingsutlysning

Les mer om bedriften

Kontakt: Heidi Gulstad, form.farge@live.no

Fornes gård driver produksjon av honning, ost, melk, havre og grønnsaker. I tillegg til utleie av fiskevald i elva Forra. I sommer er det behov for hjelp til luking, stell, vanning og noe innhøsting i markedshagen. Andre arbeidsoppgaver er tapping av honning, etikettarbeid, samt pakking av ost og grønnsaker. Ved fint vær vil en av oppgavene også være å gi produksjonslokalene et malingsstrøk utvendig. 

Se stillingsannonse

Les mer om bedriften

Kontakt: Gry Fornes, post@fornesgard.no 

Steinvikholm slott eies av Fortidsminneforeningen – en frivillig organisasjon som jobber for å bevare og formidle kulturarv. Nå søker de en sommervikar som skal være Steinvikholm slotts ansikt utad. Arbeidet består i å ønske besøkende velkommen, administrere billettsalg og parkering og holde omvisninger for publikum. 

Se stillingsutlysning

Les mer om bedriften

Kontakt: Merethe Skjelfjord Kristiansen, dentronderske@fortidsminneforeningen.no

Fosen Aktiv søker deg som vil være guide på sykkelturer, klippeklatring og den nye Fosen via Ferrata. I tillegg er det behov for forefallende vedlikehold av utstyr og stier og kontorarbeid med booking og fjellguider. 

Se stillingsutlysning

Les mer om bedriften

Kontakt: Andreas Dahl, andreas@fosenaktiv.no

Franz Klammer Keramikkverksted søker etter deg som er nysgjerrig, kreativ, sosial og som tåler å bli skitten på hendene. Jobbern går ut på å hjelpe til med det praktiske under keramikkurs for barn og unge – det være seg resirkulering av leire, vasking, rydding og andre oppgaver. 

Se stillingsutlysning

Les mer om bedriften

Kontakt: Franziska Willuhn, 

Tømrerbedriften Fribo søker en punktlig og ansvarsbevisst sommervikar som kan bidra med snekring i prosjekter som renovering av bad og bygging av enebolig. 

Se stillingsutlysning

Les mer om bedriften

Kontakt: Stian Paulsen, post@fribo-bygg.no

Bedriften Frisk salat produserer crispisalat, og trenger arbeidskraft som kan høste og så ny salat. Arbeidsoppgavene vil også være å bidra i produksjonsprosessen. 

Les mer om bedriften

Kontakt: Morten Skjevik, morten@frisk-salat.no

Jønlandsgjerdet Gård er en familiegård som driver med melkeproduksjon. Her er det behov for en sommervikar som kan gjøre fjøsarbeid, vedarbeid, skogplanting, rydding, maling og andre oppgaver på gården.

Se stillingsutlysning

Kontakt: Frode Jønland, frodejonland@hotmail.com

Frosta Avløserlag søker etter sommervikarer til landbruket på Frosta. Arbeidsoppgaver kan vøre planting, innhøsting, sortering og pakking av grønnsaker, fjøsstell, bærplukking eller vedlikehold av maskiner og renhold av utstyr. 

Se stillingsutlysning

Kontakt: Kristin Bratsvedal, post@frostaavloserlag.no

Frostingen er lokalavisa for Frosta og Åsen, med hovedtyngden på nett. Her trengs det en selvstendig sommervikar som er lokalkjent, har et godt skriftlig og muntlig språk, behersker nettpubliseringsverktøy og som gjerne har god kjennskap til film og foto. Førerkort og bil er en forutsetning for jobben.

Se stillingsannonse 

Kontakt: Janne Hopmo, frostingen@frostingen.no

Fruene i Fjøset er en kombinert butikk og kafé i et fjøs og en hage på en gård på Stadsbygd. Her er det behov for sommervikarer som kan betjene butikken, servere og rengjøre. Turistinformasjon og veiledning i nærområdet vil også være en viktig del av jobben. I tillegg vil arbeidsoppgavene innebære å oppdatere nettbutikken, samt å markedsføre med bilder og innlegg på sosiale medier.  

Se stillingsannonse

Les mer om bedriften

Kontakt: Elizabeth J.R.Brødreskift, frueneifjoset@hotmail.com

Færingen Kro & Pub søker sommervikarer som kan servere mat til gjestene, lage enkel mat og rengjøre. 

Se stillingsutlysning

Kontakt: Tommy Nilsen, tommnils@online.no

Galleriet Fenka presenterer kunst fra mange ulike kunstnere. Her vil sommervikaren få varierende arbeidsoppgaver, men kundebehandling og salg er førsteprioritet. Her må du være et godt vertskap, servere kaffe og kaker, samt rydde og vaske ute og inne. Andre arbeidsoppgaver vil være markedsføring, arbeid med nettbutikk og pakking av varer etter nettsalg. Kunnskap og interesse for kunst er en fordel, men ingen forutsetning. 

Se stillingsutlysning

Les mer om bedriften

Kontakt: Elisabeth Ben Riala, info@gallerifenka.com

Geir Ola Jørstad driver gården Jørstad Nordre med produksjon av melk, gress, korn og skog. Her er det behov for ekstrahjelp som kan bidra med skogplanting, maling, inngjerding og fjøsarbeid. 

Se stillingsutlysning

Kontakt: Geir Ola Jørstad, geirolaj@gmail.com

Geitmyra Credo matkultursenter for barn jobber for at barn skal bli glade i mat som gjør dem godt gjennom kurs, arrangementer og opplæring. I sommer trenger beriften sommervikarer som kan hjelpe til under arrangementer og med den daglige driften. Oppgaver er dyrking, høsting, forberede og dele ut mat, stå på stand, være medlærer under kurs, ta ansvar for barna mellom undervisningen og rigge til prosjektene. 

Se stillingsannonse

Les mer om bedriften 

Kontakt: Trond Åm, trond@geitmyra.no

Traktøren selger kjøkkenutstyr og holder til i Byhaven i midtbyen i Trondheim. Butikken søker sommerhjelp som kan betjene kunder, ta imot og rydde varer, bidra til renhold og lage innhold til sosiale medier. 

Stillingen er besatt

Les mer om bedriften 

Kontakt: Gøril Hovelsen, traktoren@byhaven.no

God mat lokalt er en butikk med lokal mat og drikke fra produsenter på Innherred. I sommer satser bedriften på matservering, i tillegg til produksjon av egne varer som skal selges i butikken. Her trenger de sommervikarer til å drive butikken, rydde og sette på plass varer, vaske, servere og lage mat. 

Les mer om bedriften

Kontakt: Marie Vorum, marie@vorum.no

Grana Bryggeri driver med overnatting og frokostservering, og trenger sommervikarer til å være vertskap for gjestene. Arbeidsoppgavene går ut på å sette frem frokost, rydde bord, vaske kopper, re senger, vaske sengeklær og ta vare på gjestene. 

Se stillingsannonse

Les mer om bedriften

Kontakt: Thor Riseth, post@granabryggeri.no

Opplevelsessenteret Brekka Barnas Bygdetun har aktiviteter som ridning, skogsløype med troll, lekeplass, hopp i høyet, samt stell og kos med dyr. Her finnes kaniner, marsvin, ender, sauer, geiter, alpakka, lama og esel – for å nevne noen av dyrene. Som sommervikarer skal du være vertskap for de besøkende, betjene kiosken med salg og servering, og stelle og se etter dyrene. 

Stillingen er besatt

Les mer om bedriften

Kontakt: Lars Græsli, lars.gre@tydalsnett.no

På Hafella gård driver Kari og John Øystein Gjønnes et moderne gårdsbruk med melk-, kjøtt- og kornproduksjon. I tillegg driver de Inn på Tunet-virksomhet, som er et tilbud for utvikling, mestring og trivsel for barn og unge. Her finnes dyr av alle slag, og en del av jobben er å stelle med de og drive Inn på Tunet-tilbudet. I tillegg trengs det hjelp til slått.  

Les mer om bedriften

Kontakt: John Øystein Gjønnes, john@hafella.no

Tore Halland driver skogbruk, og trenger hjelp til å plante gran og pleie ungskog.  

Se stillingsutlysning

Les mer om bedriften

Kontakt: Tore Halland, torehalland@msn.com

Transportselskapet Halseth Transport søker etter sommervikarer som kan gjøre vask- og serviceoppgaver relatert til lastebiler og tilhørende utstyr, samt vedlikehold og forkjønnelse av industrieiendom. 

Se stillingsutlysning

Les mer om bedriften

Kontakt: Marit Halseth, marit.halseth84@gmail.com

Hans Christian Dahl driver skogbruk i Leksvik, og trenger sommervikarer som kan være med på nyplanting, suppleringsplanting og pleie av ungskog.  

Kontakt: Hans Christian Dahl, hcd@hcdahl.no

Heia gjestegård driver hotell og sommerkafé, og her trenger de hjelp til å servere, rydde bord, sjekke inn gjester, salg, samt vedlikehold av bygninger og uteområde. 

Se stillingsutlysning

Les mer om bedriften

Kontakt: karoline Heia, post@heia-gjestegard.no

Holtålen kirkelige fellesråd trenger sommervikarer som kan jobbe på to av kirkegårdene. Arbeidsoppgaver vil være klipping av gress, rydding og vedlikehold rundt gravene. 

Kontakt: Gerd Jorun Bjørgård, kirkeverge.holtalen@gauldalen.no

Hotel Grand Olav er en del av Clarion Collection-kjeden, og nå søker de etter sommervikarer som kan gjøre enkelt renhold av hotellrom (utrydding av avfall, sengetøy samt påfylling av nye driftsartikler), frokostservering, middagsservering og annet, generelt servicearbeid.

Se stillingsutlysning

Les mer om bedriften

Kontakt: Andreas Faaness, andreas.faaness@choice.no

Hundens hus er hundesalong og faghandel for hund o gkatt. Her trengs det sommervikarer som kan jobbe i butikken og betjene kunder, samt være med på småstell av hundene. 

Stillingen er besatt

Les mer om bedriften

Kontakt: Johannes Vingelen, vingelenjohannes@gmail.com

Husfrua Gårdshotell trenger sommervikarer som kan bidra til å drifte overnatting og servering. Arbeidsoppgavene dreier seg om å stå i resepsjonen, servere frokost, vaske rom, i tillegg til å holde orden i hagen med plenklipping og lignende oppgaver. 

Se stillingsannonse

Les mer om bedriften

Kontakt: Lise Værdal, info@husfrua.no

Velforeningen i bygda Hylla er en aktiv forening som driftes på frivillighet. Foreningen eier to kulturhistoriske bygg, ei brygge og to lekeplasser, samt at den drifter sommerkiosk og ungdomsklubb. I sommer er det behov for en besøksvert/vaktmester som kan være selger i kiosken, male, rydde, klippe plen og sørge for at uteområdene, lekeplassene og badeplassen ser rene og pene ut. 

Se stillingsutlysning

Les mer om foreningen

Kontakt: Terje Sjøvold, terje.sjovold@hotmail.com

Klesbutikken Høyer ligger midt i sentrum av Steinkjer, og søker nå etter sommervikarer. Her blir arbeidsoppgavene å pakke ut, registrere og fylle på varer, sørge for at butikken til enhver tid ser ryddig ut, samt sørge for at kundene får en optimal handleopplevelse. 

Les mer om bedriften

Kontakt: Siv Rakel Saur, hoyersteinkjer@gmail.com

Betongbedriften lager betongelementer, spesielt til landbruket. Hit søkes sommervikarer som kan spyle betongelementene, stå for vedlikehold i produksjonhallen, samt gjøre andre oppgaver knyttet til produksjonen. 

Se stillingsutlysning

Les mer om bedriften

Kontakt: Arne Petter Mediaas, post@harr-snasa.no

Ingrid Meslo driver gården Mesloi i Rennebu, med ku, sau og et pilegrimsherberge. Gården er en åpen gård med mange gjester innom tunet i løpet av året. Her er overnatting, matservering og grønnsaksdyrking. Som sommervikar skal du hjelpe til med allsidig gårdshjelp, som å ta imot gjester, lage enkel mat, fôre og se til dyrene, male, stelle grønnsaker og andre forefallende oppgaver. I tillegg trenger Ingrid hjelp til melking og stell av kyrene som er på setra på Nerskogen, og gjerding, tilsyn og beitepuss der. 

Les mer om bedriften

Kontakt: Ingrid Meslo, ingridmeslo@hotmail.com

Inderøy Mosteri søker sommervikarer som kan drive butikken, stelle frukthagen, samt bidra i produksjonen med høsting, tapping, etikettering og så videre. Det kan også bli behov for hagevandringer, omvisninger og smakinger. Sommervikaren har også ansvar for å bestille og fylle på varer, samt kasseoppgjøret i butikken. 

Les mer om bedriften

Kontakt: Yngve Henriksen, yngve@rockegaarden.no

Internasjonal Velferdsforening Trøndelag er en frivillig organisasjon med mål om være et ressurs- og kompetansesenter for innvandrere og flyktninger. Organisasjonen søker sommervikarer som kan være aktivitetsledere for barn og ungdom som deltar på sommeraktivitetene for innvandrere i lavinntektsfamilier. 

Se stillingsannonse

Les mer om organisasjonen

Kontakt: Rabia Khan, rabiasadiq@hotmail.com

J. B. utmarksservice driver tradisjonelt skobruk og reiselivsrelaterte tjenester. I sommer er det behov for ekstra arbeidskraft til skogplanting og pleie av ungskog. 

Stillingen er besatt

Kontakt: Jan Bjørnar Totsås, post@totsaas.no

Jan Olav Noteng driver landbrukseiendom på Byneset utenfor Trondheim, med produksjon av skog og korn. I sommer er det behov for sommervikarer som kan plante skog og rydde død ved for å sikre nye, gode planteplasser. 

Kontakt: Jan Olav Noteng, jaolano@online.no

Den prisvinnende sjokoladeprodusenten søker sommervikarer som kan drive gårdsbutikken og kafeen på tunet. 

Les mer om bedriften

Kontakt: Eivind Aune, eivind.aune@gmail.com

Jettestuen er kafé og interiørbutikk, som holder til i et gammelt kufjøs. Her trengs det sommervikarer som kan bidra med alt i fra matlaging og servering, til å rydde varer, lage utstillinger, ta bilder til sosiale medier, drifte butikken og følge opp bestillinger i nettbutikken. 

Les mer om bedriften

Kontakt: Nina Strandvahl, nina@jettestuen.no

Jo Ståle Hjelde søker sommervikarer som kan hjelpe til med å rydde skog. 

Stillingen er allerede besatt

Kontakt: Jo Ståle Hjelde, js@hjelde.as

Jonas Hagerup søker sommervikarer til å arbeide på gården. Arbeidsoppgaver vil for eksempel være planting, lugging og vedarbeid. 

Kontakt: Jonas Hagerup, jhageru@online.no

Kafé Midtpunktet søker sommervikarer til servering, oppvask, enkel matlaging og kundebetjening. 

Se stillingsutlysning

Les mer om bedriften

Kontakt: Randi Moe, ra-moe@online.no

Kaffekråa søker sommervikarer som kan betjene kunder, gjøre enkel matlaging og oppvask. 

Les mer om bedriften

Kontakt: Viviann Sollie, post@kaffekraa.no

Gårdsbruket Kindseth har ammekyr og ungdyr på oppfôring, driver avlsbesetning på Charolais, og har dessuten hest, høner, gris, bier, sau og kaniner. Her produseres også gress og skog, og gården driver også Inn på Tunet-virksomhet. Hit søkes sommervikarer som kan gjøre diverse gårdsarbeid, som fôring og stell av dyr, vedarbeid, skogsrydding, maling av hus, fjøsvaks, plenklipping og oppsetting av gjerder. 

Se stillingsannonse

Les mer om bedriften

Kontakt: Toril Bakken Wandsvik, toril@kindseth.no

Storflor Nordre er en frukt-, bær- og gårdsmatsbedrift. Her søkes sommervikarer som kan plante og stelle frukttrær, produsere produkter av frukt og bær, være med i bakeriet, betjene kuner i kassa, være med på rekoringen. I tillegg kommer annet gårdsarbeid som å slå gress, male, sanke og stelle bifården. 

Les mer om bedriften

Kontakt: Einar Sigurd Kjelbergnes, einar.kjelbergnes@ntebb.no

Klinikkshop selger hudpleieprodukter, og trenger ekstra arbeidskraft til lageret i sommer. Arbeidsoppgavene dreier seg om å pakke og ferdistille ordre fra kunder, samt å organisere varer på lageret. 

Les mer om bedriften

Kontakt: Linda Blindheim, linda@klinikkshop.com

Renholdsbedriften Kvam Agentur tar på seg daglig renhold av bedrifter og barnehager, samt helgevask i private hjem. Bedriften søker sommervikarer som kan bidra til dette. 

Se stillingsutlysning

Les mer om bedriften

Kontakt: Tine Skov Kvam, post@kvamagentur.no 

Kvam motell og camping søker sommervikarer som kan bidra med utvask og rengjøring av fellesområder, samt betjene resepsjon og kiosk. 

Se stillingsannonsen

Les mer om bedriften

Kontakt: Katrine Grindberg Guin, post@kvammotell.no

Kvist Solutions er en trøndersk oppstartsbedrift, med utspring fra NTNUs Entreprenørskole. Bedriften utvikler digitale verktøy som hjelper entreprenører med effektiv og oversiktlig miljøledelse. Hit søkes sommervikarer som kan jobbe med å videreutvikle Kvists produkter og utvikle nye produkter. 

Les mer om bedriften

Kontakt: Mathias Berntzen Engevik, mathias@kvistsolutions.com

Kystpilegrimsleias Venner Fosen er ei forening som jobber for å skape aktivitet og tilgjengelighet på og mellom de nøkkelstedene på Kystpilegrimsleia som ligger i Indre Fosen. I sommer er det behov for guider som kan vise barn rundt, og ha ansvar for aktivitetene for barn og unge. 

Les mer om bedriften

Kontakt: Margareth Solli Askjemshalten, maaskjem@online.no

Bedriften Lafopa Industrier leverer alt fra småprosjekter til bønder, til totalentreprise innen vann og avløp, i tillegg til stålkonstruksjoner til industrien. Bedriften søker sommervikarer til å jobbe med lager og logistikk.

Se stillingsutlysning

Le smer om bedriften

Kontakt: Anita Steinkjer, as@lafopa.no

Landbrukstjenester Gauldal og Røros søker etter sommervikarer som kan jobbe på gårdsbruk, med melking, fôring og stell av dyr, samt innhøsting. 

Se stillingsannonse

Les mer om bedriften

Kontakt: Anders Ole Talsnes, anders.o.talsnes@gmail.com

Restauranten Landnota Bar og Spiseri søker sommervikarer til å jobbe i baren, ta imot bestillinger av mat og drikke, og servere. Andre arbeidsoppgaver er å rydde og vaske bord, behandle kunder, stå i oppvasken og bistå med enkle opgpaver på kjøkkenet.

Stillingen er besatt

Kontakt: Brit Lien Småvik, brit.lien.smavik@tine.no

På Lium Gård driver Siri Nervik med produksjon av ammeku og gress. I sommer trenger hun hjelp til pløying, havring, såing av åker, vedlikehold av gjerder og bygninger, ettersyn av dyrene, samt andre forefallende arbeidsoppgaver. 

Se stillingsutlysning

Kontakt: Bjarne Nordsteien, bjanor@hotmail.com

Marthabrygga er et serveringssted i Råkvåg, som søker sommervikarer til å lage og servere mat, betjene kunder, gjøre oppvaske og rydde. 

Se stillingsannonse

Les mer om bedriften

Kontakt: Marthe Småvik, marthe1982@hotmail.com

Melhus Makers er en frivillig organisasjon med mål om å skape en arena hvor barn og unge kan utforske teknologi, håndverk og praktiske fag. I sommer arrangerer foreningen sommerleir, og søker ekstra hender som kan være med på å utvikle og drifte sommerens aktiviteter. 

Se stillingsutlysning

Les mer om bedriften

Kontakt: Frode Mastad, fm@cobot-norge.no

Meltems restaurant og pizzeria holder til i Ålen sentrum, og søker nå etter sommervikarer som kan hjelpe til på kjøkkenet og servere mat til gjestene. 

Se stillingsutlysning

Les mer om bedriften

Kontakt: Mahmut Ergün, ergun@live.no

Maskineringsbedriften produserer komponenter i messing til armaturer. I sommer trenger til ekstra arbeidskraft til forefallende arbeid i form av vedlikehold og enkle produksjonsoppgaver.

Stillingen er besatt

Kontakt: Terje Hølaas, terje@msp.as

Sverresborg Trøndelag Folkemuseum søker sommervikarer som kan selge kioskvarer, lage enkel mat og betjene kunder på salgsplasser som går inn i museets utstillinger. Eksempelvis en gammel Diplom is-kiosk fra 40-60-tallet og eldhuset fra 1800-tallet. De ansatte vil få kostymer som passer tiden. 

Søknadsfristen er utløpt

Kontakt: Atle Fredagsvik, atle.fredagsvik@sverresborg.no

På Myra Gård i Fessdalen finnes ammekyr, hvitsau, villsau og utegris og stor skogsdrift. I sommer er det behov for ekstra arbeidskraf tsom kan være med å plante og rydde skog. 

Se stillingsannonse

Kontakt: Richard Hanssen, myra.fessdalen@gmail.com

Møretyri produserer tjære- og linoljeprodukter, og søker etter en sommervikar som kan pakke varer og bistå i produksjonen med tapping av produkter. 

Stillingen er besatt

Les mer om bedriften

Kontakt: Erlend Henden, post@moretyri.no

Interesseorganisasjonen Namdalskysten Næringsforening søker sommervikarer som kan bidra til å forskjønne kommunesentre, turområder og sosiale møteplasser i regionen. 

Se stillingsutlysning

Kontakt: Lars Fredrik Mørch, post@nknf.no

Namsentunet driver med overnatting og servering, spesielt for gjester som driver med laksefiske og jakt. Her er det behov for sommervikarer som kan servere frokost, lunsj og middag, gjøre renhold og vedlikeholdsarbeid, samt å drive resepsjonen. 

Se stillingsutlysning

Les mer om bedriften

Kontakt: Andre Rønhovde, andre.ronhovde@namsentunet.no

Neadalen Kunstforening driver Galleri Kulviksvingen på dugnad, og søker gallerivakter som kan være vertskap for gjester og besøkende. Arbeidet innebører også å formidle utstillingen, rengjøre og klaregjøre lokalet, samt registrere og følge med på antall gjester i galleriet. 

Se stillingsutlysning

Les mer om bedriften

Kontakt: Marthe Belsvik Stavrum, mar-bels@online.no

På Gjefsjøen fjellgård drives småskala jordbruk og turisme. Her er det behov for ekstra arbeidskraft som kan gjøre generelt gårdsarbeid, gjerding, rydde langs gjerder, gjeting, maling, vasking og tilsyn i utleiehytter, samt matlaging og servering. 

Les mer om bedriften

Kontakt: Nils Christian Gjefsjø, christian@gjefsjo.no

På gården til Nis-Even Fuglem produseres melk og kjøtt, i tillegg til at de driver med skog og tømmer. I sommer søkes en sommervikar som kan bidra med å plante granplanter, i tillegg til vanlig gårdsarbeid som dyrestell. 

Se stillingsutlysning

Kontakt: Nils-Even Fuglem, nilsfug@online.no

Nordisk Avfallspool behandler avfall, i tillegg til å være rådgiver på sortering, innehenting og levereing av avfall. Bedriften søker en sommervikar som kan bidra i satsingen på bærekraftig avfallsbehandling. 

Les mer om bedriften

Kontakt: Per Eriksen, per@nordiskavfallspool.no

Kjell Norum trenger en sommervikar til å bidra i melking, stell og tilsyn av kyr og kviger på setra. 

Kontakt: Kjell Norum, kjeino@start.no

Norwegian Fuel forhandler og selger olje- og kjemiprodukter, og trenger sommervikarer som kan jobbe på lageret og butikken i Fossegrenda. Arbeidsoppgavene går ut på butikkdrift, lagerstyring, logistikk, kundebehandling og bedriftsøkonomi. 

Se stillingsutlysning

Kontakt: Trond Ivar Jahren, trond@norwegianfuel.com

Medlemsorganisasjonen Næringsforeningen i Levanger søker sommervikarer som kan være turistverter. En av arbeidsoppgavene er å være syklende turistvert, ved å informare gjester ved Levanger Camping, hotellet, Magneten kjøpesenter og i sentrum om opplevelser i Levanger. En annen arbeidsoppgave er å være teatralsk museumsvert i samarbeid med bymuseet. 

Se stillingsutlysning

Kontakt: Arild Klokkerhaug, arild@nfil.no

Dun Gård på Jøa driver økologisk kjøtt- og grønnsaksproduksjon. På gården har de også et andelslandbruk. I sommer er det behov for deg som kan bidra med dyrking og andre tilhørende gårdsoppgaver. 

Se stillingsutlysning

Les mer om bedriften

Kontakt: Sissel Thorsen, sissel.thorsen@gmail.com

Ole Morten Gangstad søker sommervikar til gårdsbruket sitt, hvor han driver med melk- og grovfôrproduksjon. Her er det behov for fjøsarbeid, landskapsoleie, rydding og planting av skog, i tillegg til hesjing av gress. 

Se stillingsannonse

Kontakt: Ole Morten Gangstad, ole.gangstad@ysteri.no

Arnt Olstad søker sommervikarer til skog- og jordbruksarbeid i Buvika. Arbeidsoppgavene består av å rydde og plante skog, samt gressproduksjon. 

Stillingen er besatt

Kontakt: Arnt Olstad, arnt-o2@online.no

Kakebakeriet Onkel Svanhild søker sommervikarer som kan selge mat og bakevarer, lage enkel mat, rydde og vaske i kafeen. 

Se stillingsutlysning

Les mer om bedriften

Kontakt: Aleksander Thuen, sommerjobb@onkelsvanhild.no

Oppdal Golfklubb søker sommervikarer som kan holde aktiviteter for barn og ungdom, rydde kvist, plukke baller, samt assistere greenkeepere med klipping og banestell. 

Se stillingsutlysning

Les mer om bedriften

Kontakt: Erik Sæther, erik@oppdalturisthotell.com

Oppdal Turisthotell søker sommervikarer som kan være frokostverter og servere frokost a la carte til gjestenes bord. 

Se stillingsutlysning

Les mer om bedriften

Kontakt: Erik Sæther, erik@oppdalturisthotell.com

Oppdalsmat er lokalmatutsalg, delikatesse, pølsemakeri og cateringselskap. I sommer er det behov for butikk- og kjøkkenmedarbeidere. Arbeidsoppgavene vil være kundebehandling, matlaging og vasking. 

Se stillingsutlysning

Les mer om bedriften

Kontakt: Jon Erik Schønheyder, jones@1q.no

Orkla Gjestegård og Camping søker etter sommervikarer som kan ta imot og stå for innsjekk av gjester, rengjøre hytter, servere mat i sommerkafeen og diverse hagearbeid. 

Se stillingsutlysning for campingen og for gjestegården 

Les mer om bedriften

Kontakt: Rita Storheil, ritastorheil@hotmail.com

Morten Osen er gård- og skogbruker, og søker sommervikarer til å bidra med skogplanting og gårdsarbeid. 

Kontakt: Morten A. Osen, mortenagnarosen@outlook.com

Ove Inge Stuen driver hjorteopdrett og skogdrift. I sommer trenger han ekstra arbeidskraft til skogplanting. 

Kontakt: Ove Inge Stuen, ovestuen@yahoo.no

Besøkssetra Husaseteren i Snåsafjella søker sommervikarer som kan bistå med dyrestell, melkeforedling, serveringshjelp og andre oppgaver knyttet til seterdrifta. Det vil også være behov for matlaging og servering.

Se stillingsutlysning

Kontakt: Per Nicolai Opheim, Perop@trondelagfylke.no

Proserv er et elektronikk- og programvarefirma som søker sommervikarer til å bidra med prosjektering, utvikling og testing av undervannskamerasystem. 

Se stillingsutlysning

Les mer om bedriften

Kontakt: Mirza Duvnjak, mirza.duvnjak@proserv.com

Pusehuset Malvik Kattehotell søker sommervikarer som kan bidra til renhold, daglig stell av kattene, kundebehandling, kjøreoppdrag og drifte av nettbutikken. 

Se stillingsbelysning

Les mer om bedriften

Kontakt: Thea Hjulstad-Hoff, post@pusehusetkattehotell.no

Realfagshjelpen driver med undervisning i realfag for studenter og elever på grunnskole-, videregående-, og universitetsnivå. I sommer søker bedriften etter vikarer som kan utivkle IT-plattformene. Her vil du jobbe i team, være med på å utvikle bedriften og påvirke både ansatte og kunder. 

Se stillingsutlysning

Kontakt: Anders Strømmen Danielsen, anders@realfagtrondheim.no

Organisasjonen Redningsselskapet søker sommervikarer som kan være instruktører på sommerskoler og sjøvettarrangementer i Trøndelag. Arbeidsoppgavene er å lære bort vestbruk, hvordan man skal oppføre seg i båt og livredning. 

Les mer om organisasjonen

Kontakt: Redningsselskapet region nord, kristine.lind-olsen@rs.no

Ren Røros El-service er et elektriker- og telekommunikasjonsfirma. I sommer søker de etter vikarer som kan være hjelpearbeider på bygg og anlegg, være med på fiberutbygging og som kan gjøre lagerarbeid. 

Se stillingsutlysning

Les mer om bedriften

Kontakt: inger.dahl@renroros.no, inger.dahl@renroros.no

Rennebu kirkelige fellesråd søker etter sommervikarer som kan klippe plen, stelle med blomster, samt male og vedlikeholde kirkegårdene. 

Kontakt: Heidi Steen, heidi.steen@rennebu.kirken.no

Risvollan Borettslag søker sommervikarer som kan klippe gress, rake og luke blomsterbed i grøntområdene.

Se stillingsutlysning

Kontakt: Laila Pedersen, laila@risvollan.no

Roan frivilligsentral søker sommervikarer som kan bidra til å rydde strand, elver, bekker og ferskvann i Åfjord kommune. Jobben innebærer planlegging, gjennomføring og evaluering av aktiviteter i lokalmiljøene i lag med styrene og arrangementskomiteene i lokale lag of foreninger. 

Se stillingsutlysning

Les mer om foreningen

Kontakt: Trygve H. Rullestad, trygve.rullestad@gmail.com

Roan Rorbu og Camping leier ut rorbuer, båter og campingplasser, og søker sommervikarer som kan bidra med rengjøring, vasking, gressklipping og å ta imot gjester. 

Kontakt: Inger Lise Eian, eianil@online.no

Ola Rokkones driver gård med produksjon av geite- og storfekjøtt på beiteressurser, samt skogbruk. I sommer søker han ekstra arbeidskraft som kan bli med på skogplanting, skogrydding, vedproduksjon, maling, fjøsvask, flytting og gjeting av dyr, samt oppsetting av gjerde. 

Se stillingsutlysning

Kontakt: Ola I. Rokkones, ola@55555.no

Oppstartsselskapet Rubato Booking utvikler en digital bookingplattform for artister og arrangører i musikkbransjen. I sommer søker de etter utviklere, innholdsprodusenter som kan klippe videoer og lage redaksjonelt innhold i form av video, bilder og tekst i kanalene, samt en bookingagent som kan avtale spillejobber med artister, festivaler og arrangører. 

Les mer om bedriften

Kontakt: Jørgen Berntson Aase, jorgen@rubato.no

På juletregården Lia Nordre søkes det etter sommervikarer som kan bidra i juletreproduksjonen. Arbeidsoppgavene går ut på klipping og forming av trær, gjødsling, planting og ugresarbeid. I tillegg kommer annet forefallende vedlikeholdsarbeid, dyrestell og hagestell. 

Se stillingsutlysning

Kontakt: Ruth Eriksen, lianordre@gmail.com

Idrettslaget på Røros søker sommervikarer som kan klippe gress, male, rydde og vaske, ta imot bobilgjester, svare på sprøsmål og andre forefallende oppgaver knyttet til idrettsanleggene. 

Les mer om idrettslaget

Kontakt: Vidar Kojan Grind, styreleder@roros-il.no

Rørosrein er en sørsamisk bedrift som driver med nedskjæring og foredling av reinsdyrkjøtt, servering av mat i gamme og opplevelser og aktiviteter med reinsdyr. I sommer er det behov for ekstrahjelp som kan betjene utsalget, i tillegg til servering og oppvask i gamma. 

Se stillingsutlysning

Les mer om bedriften

Kontakt: Eva Nordfjell, eva@rorosrein.no

Gården Røstad Øvre driver grønnsaksproduksjon, og trenger sommervikarer som kan bidra til ugressluking og andre oppgaver knyttet til produksjonen. 

Kontakt: Aud Mari Folden, aud.mari@online.no

Båsdalvollen seter er en besøksseter med melkeproduksjon og mat- og kulturformidling. Hit søkes sommervikarer som kan stelel dyr, rengjøre, tilbrede og servere mat og formidle. 

Les mer om bedriften

Kontakt: Trude Sagmo, trude.hansen.sagmo@snasa.kommune.no

Frisørsalongen Salong Trendy søker etter en sommervikar som kan være frisørassistent.

Kontakt: Jorun Engesvold, jengesvo@online.no

Sanremo restaurant søker sommervikarer som kan drive kundebehandling, vaske, rydde og fylle på varer. 

Kontakt: Mehmet Ali Taspinar, restaurantcapri7@gmail.com

Scene Midt søker sommervikarer som kan jobbe med å etablere ny nettside for firmaet, administrere sommerturné, lansere plate med Marte Hallem, og annet arbeid med salgs- og distribusjonskanaler knyttet til boklansering høsten 2021.  

Les mer om bedriften

Kontakt: Marte Hallem, marte@scenemidt.no

Borettslaget Selsbakkhøgda søker sommervikarer som kan klippe plen, beskjære, plante, rydde, male, beise og gjøre vedlikehold. 

Kontakt: Orhan Kreso, post@selsbakkhogda.no

Hurtigmatrestauranten Big Bite søker sommervikarer som kan selge og yte service, i tillegg til å rengjøre og gjøre andre rutineoppgaver. 

Se stillingsutlysning

Kontakt: Siri Lutdal, siri_oti@yahoo.no

Restauranten Sissels Spiseri søker sommervikarer til kundebehandling, renhold og lette kjøkkenoppgaver. 

Les mer om bedriften

Kontakt: Sissel Dahlberg, sissel@sissels-spiseri.no

Foreningen Sjetne Bydelshus er en frivilligsentral som søker sommervikarer til å skape aktivitet for eldre. Arbeidsoppgavene går ut på å være aktivitetsledere i ulike prosjekter, ansvarlig for møteplasser, samt bidra til å ta vare på fellesområder i nærmiljøet. 

Se stillingsutlysning

Les mer om bedriften 

Kontakt: Siri Kvande, post@sjetne.frivilligsentral.no

Skjækra sambeitelag søker sommervikarer som kan vedlikeholde gjeterhytter, gjerder og annen infrastruktur, i tillegg til å gå tilsyn i fjellet. 

Kontakt: Line Kolås, linekolas@gmail.com

Skogmo Industripark er et kompetanse-og utviklingsselskap. I sommer søker de etter vikarer som skal jobbe med et prosjekt for å undersøke energi- og effektbruk i bygdemiljøer. Prosjektet skjer i samarbeid med Sintef. 

Se stillingsutlysning

Les mer om bedriften

Kontakt: Ola Lauve, ole@skogmoindustripark.no

Skogmo Tre søker hjelpearbeider til tømrer i sommer. 

Se stillingsutlysning

Les mer om bedriften

Kontakt: Atle Bergin, atle@skogmotre.no

Skogn og Grønningen Almenninger søker sommervikarer som kan drive med vedproduksjon, vedlikehold av friluftsområder, beising, rydding og lignende oppgaver. 

Les mer om bedriften

Kontakt: Gunnar Pettersen, gunnar.pettersen@sgalmenninger.no

Jegtvolden Fjordhotell søker sommervikarer som kan jobbe som servitør og renholdsarbeider.

Se stillingsutlysning

Les mer om bedriften

Kontakt: Petter Vesterås, mail@jegtvolden.no

Smart Norway leverer digitale tjenester innen media, kommunikasjon, grafisk design, video og programmering. Her søkes sommervikarer som kan 

Se stillingsutlysning

Les mer om bedriften 

Kontakt: Vegard Forbord, vegard@smartnorway.no

Snadder og Snaskum produserer blåskjell, og søker sommervikarer som kan høste, sortere og pakke skjellene. 

Se stillingsutlysning

Les mer om bedriften

Kontakt: Bjørn Inge Furuhaug, bjorn@snadderogsnaskum.no

Snåsa IL søker sommervikarer til å gjøre drift- og vedlikeholdsarbeid på idrettslagets anlegg. Oppgavene går ut på plenklipping, maling, rydding og sjauing. 

Se stillingsutlysning

Les mer om bedriften

Kontakt: Bård Vaag Landsem, post@snasail.no

Snåsa Montessoriskole søker ekstra arbeidskraf til å gjøre diverse vedlikehold og forefallende arbeid, samt å hjelpe vaktmester med et byggeprosjekt på skolen i sommer.

Se stillingsutlysning

Kontakt: Kåre M. Brøndbo, skole@snasamontessori.no

Spera jobber med prosjekt- og byggeledelse innen bygg, industri og infrastruktur. Bedriften søker sommerhjelp som liker å jobbe med kommunikasjon og ledelse. Jobben vil i hovedsak være en kontorjobb, og vil bestå av oppfølging og assistanse i prosjekt med samarbeid og veiledning av prosjektmedarbeider. Noe befaringer ute på prosjekt må påberegnes. I tillegg er det en fordel om du har kjennskap til lover og regelverk i byggebransjen, har datakunnskap og liker å utfordre deg selv. 

Les mer om bedriften

Kontakt: Torill Storholmen, torill@spera.as

Stiftelsen Falstadsenteret er nasjonalt opplærings- og dokumentasjonssenter for krigens fangehistorie, humanitær folkerett og menneskerettigheter. I sommer er det behov for vikarer som kan som kan bistå innenfor renhold, resepsjon, kundeservice og formidling.

Les mer om bedriften 

Kontakt: Anne Line L. Kristoffersen, anne.line.kristoffersen@falstadsenteret.no

Justismuseet er et nasjonalt museum som ligger i Trondheim. Museet jobber med lov og rett. I sommer er det behov for museumsvertskap til å selge billetter, ta imot publikum og gjøre dem kjent med museets aktiviteter og tilbud. 

Se stillingsutlysning

Les mer om bedriften

Kontakt: Åshild Karevold, ashild.karevold@justismuseet.no

Stiftelsen Stadsbygd Prestegård drifter og formidler historien om prestegården vi har på Stadsbygd. Hit søkes sommervikarer som kan være vertskap og guide besøkende, re senger, rengjøre, samt ta på seg andre praktiske oppgaver utendørs – som maling, plen- og hagearbeid. 

Se stillingsutlysning

Les mer om bedriften

Kontakt: Elizabeth J.R.Brødreskift, stadsbygd.prestegard@gmail.com

Stiftelsen Vognildsbua driver kafé, utsalg og museumsbutikk. Her trengs det sommervikarer som kan drive kafeen, selge varer i butikken og formidle kultur og historie. 

Les mer om bedriften

Kontakt: Richard Sandnes, post@vognildsbua.no

Stiklestad Golfklubb søker resepsjonist og klubbhusvert som kan ta imot gjester og medlemmer. Her er det også behov for en renholdsarbeider til å vaske klubbhus.

Se stillingsannonse

Les mer om bedriften

Kontakt: Petter Hagström, petter@stiklestad-golfklubb.no

Stjørdal Hus og Hageservice er en håndverkerbedrift som søker sommervikarer til gressklipping, vedlikehold og som hjelpepersonell til enkle oppgaver i bedriftens ulike oppdrag. 

Se stillingsutlysning

Les mer om bedriften

Kontakt: Heidi Wettre, fakturapost.shhs@gmail.com

Foreningen Stjørnagruppa arrangerer bryggeutstillinga i Råkvåg, og søker sommervikarer som kan hjelpe til her. Arbeidet går ut på å selge kunst, veilede kunder, vedlikehold og kasseoppgjør. 

Se stillingsutlysning

Kontakt: Geir Ole Gjølgali, geirog@gmail.com

Stokkøya Strandhotell og Strandbar er et hotell og restaurant. Her søkes sommervikarer som kan jobbe i resepsjonen, servere i restauranten, gjøre gartnerarbeid i grønnsakshagen, samt rengjøring og andre vaktmesteroppgaver. 

Se stillingsutlysning

Les mer om bedriften

Kontakt: Torild Langklopp, torild@stokkoy.no

Stordalen sameie driver ungskogspleie og planting, og søker sommervikarer som kan bidra til planting og rydding plantefelt. 

Kontakt: Runar Gjemse, runargjemse@hotmail.com

Stranveien Auto søker sommervikar som kan hjelpe til med å vaske og klargjøre nye og brukte biler. I tillegg kan det komme arbeidsoppgaver som hjelpearbeider på verksted og delelager. 

Les mer om bedriften

Kontakt: Bjørn Krogstad, bjorn.krogstad@strandveienauto.no

Strømnes – oldefars gjestehus er en reiselivsbedrift som tilbyr overnatting og servering. Her er det behov for sommervikarer som kan servere frokost, vaske rom, gjøre hagearbeid og male. 

Se stillingsutlysning

Les mer om bedriften

Kontakt: Margarete Uddu, Post@oldefarshus.no

StudMatch er en oppstartsbedrift fra NTNU som kobler studenter med næringslivet i Midt-Norge. Bedriften søker sommervikarer som kan videreutvikle konsepter, samt bidra til utvikling av teknisk løsning.

Kontakt: Jakob Erikstad, jakob@studmatch.no

Støren Treindustri produserer elementer, precut og takstoler til boligbygging. I sommer trenger de ekstra arbeidskraft til å bidra med produksjon og vedlikehold i fabrikken, samt en vikar i teknisk avdeling. 

Les mer om bedriften

Kontakt: Håvard Døhl, havard.dohl@sti-as.no

Unni og Sverre Tyldum driver gård og bakeri, og søker etter sommervikar som kan bidra med kransekakeproduksjon, samt vedlikeholdsoppgaver som vasking og maling. 

Se stillingsutlysning

Kontakt: Unni Tyldum, U.tyldum@online.no

Sæther Gårdsdrift driver Mevassetra med melking av kyr og foredling av melka. I tillegg er det besøksseter med kafédrift, merka stier i fjellet og kos med dyrene. Her trengs det ekstra arbeidskraft til å ta imot og være vertskap for gjestene, lage og servere mat, rengjøre, stelle med dyrene og guide folk i området. 

Se stillingsannonse 

Kontakt: Anne Berit Skjerve Sæther, asaethe@online.no

Thai-restuaranten Thai Thai Verdal søker en sommervikar som kan servere, betjene kunder og rydde. 

Les mer om bedriften

Kontakt: Oranut Rennemo, thaithai.verdal@hotmail.com

Vesterå Storfebeitelag søker storfegjeter for om lag 70 kviger. Her er gjeterhytte tilgjengelig, og får også som oppgave å følge med på gjerder, passe på at dyrene har det fint og er friske, og ha kontakt med bøndene. 

Les stillingsutlysning

Kontakt: Ole Petter Solbakken, olep.sol@online.no

Tingvold Park Hotel på Steinkjer søker sommervikarer som kan servere frokost og rengjøre hotellrom. 

Se søknadsutlysning

Kontakt: Frode Zachariassen, f.z@tingvold.no

Tor Ove Meidal trenger hjelp til å kultivere plantefelt og rydde lauvskog. 

Kontakt: Tor Ove Meidal, Tor Ove Meidal, tor_meidal@yahoo.no

På gården Viken Midtre driver Kari Helga og Tor Henrik Viken egg-, potet- og grønnsaksproduksjon. Her er det behov for sommervikarer som kan være med på planting, plantestell, innhøsting og pakking av varer. 

Se stillingsutlysning

Les mer om bedriften

Kontakt: Kari Helga Viken, kh.viken@online.no

Støre gård driver med husdyr, melk, kjøtt, korn og skog. Her trengs det en sommervikar som kan bidra med gårdsarbeid, som for eksempel maling, snekkering og åkerarbeid.

Kontakt: Torbjørn Støre, ttroit@gmail.com

Klæbu frivilligsentral søker sommervikarer til ulike oppgaver gjennom sommeren. En av jobbene innebærer tilbreding og servering av lunsj, mens den andre jobben innebærer renhold og smittevern. 

Se stillingsutlysning

Kontakt: Lillian Hofnes Waaden, post@klabu.frivilligsentral.no

Skogeier Tore Strugstad trenger ekstra arbeidskraft til planting og rydding av skogsfelt. 

Stillingen er besatt

Kontakt: Tore Strugstad, tore.f.strugstad@ntebb.no

På gården til Tormod Eggan og Lillian Toset trengs en sommervikar som kan hjelpe til med skogplanting, ungskogpleie og innhøsting av grovfôr. 

Se stillingsutlysning

Kontakt: Tormod Eggan, tormod.eggan@tronderenergi.no 

Entreprenørbedriften Torven søker sommervikarer som kan bidra med hagearbeid og andre forefallende oppgaver i driften. 

Se stillingsannonse

Les mer om bedriften

Kontakt: Kjetil Ulstad, kjetil@torven.no 

TotalBygg Midt-Norge er en byggeentreprenør, og søker primært studenter og elevere innen bygg og anlegg. Arbeidet dreier seg om å bistå på byggeprosjekter, være håndtlanger, rydding og andre små oppgaver. 

Se stillingsannonse

Les mer om bedriften

Kontakt: Jarle Strandvahl, jarle@totalbygg.no

Trine Vaag driver gårdsbruk med skog, setring, samt produksjon av melk, kjøtt og korn. Hit søkes sommervikarer som kan drive besøkssetra. Her vil arbeidsoppgavene bestå av å melke kurene, foredle melka og ta imot gjester. I tillegg er det behov for arbeidskraft på gården, for å delta i det daglige arbeidet med fjøs, vedlikehold og onnearbeid. 

Kontakt: Trine Vaag, trine.vaag@hotmail.no

Trygstad bakeri og konditor søker sommerhjelp som kan rydde, sørge for at køkulturen blir ivaretatt, fylle på med bakervarer, is og drikke, samt andre nødvendige oppgaver i kafeen. 

Se stillingsutlysning

Les mer om bedriften

Kontakt: Anita Trygstad, trygstadbk@gmail.com

Ungdomslaget trenger hjelp til å vedlikeholde grendehuset og gapahukene. Det innebærer maling og rundvask. 

Les mer om laget

Kontakt: Inger Sofie Johannessen, ingsofie@gmail.com

Kjetil og Gro Merete Ulstad driver gårdsbruk med jord, skog og en stall med 15 hester. Hit søkes sommervikarer som kan delta i gårdsarbeidet, med slått, skogplanting og i stallen. 

Se stillingsutlysning

Kontakt: Kjetil Ulstad, kjetil@torven.no

UTE Depot driver med import og distribusjon av fritidsutstyr. Bedriften trenger sommerhjelp lageret, med pakking forsending av varer, reparering av produkter, håndtere reklmasjoner, losse container, samt å male hus. 

Se stillingsutlysning

Kontakt: Gabriele Telwest, gabi@utedepot.no

Utsikten Café søker sommervikarer til å hjelpe til med driften. 

Kontakt: Andreas Sørensen, utsiktencafeas@gmail.com

Vegard Sunnset søker etter sommervikarer som kan delta i et allsidig arbeid på gården. 

Kontakt: Vegard Sunnset, v_sunnset@hotmail.com

Vegset Camping søker etter sommervikarer som kan jobbe i resepsjonen, behandle kunder, vaske og jgøe annet forefallende arbeid. 

Se stillingsutlysning

Les mer om bedriften

Kontakt: Mats Idar Aasvold, maahkeb@hotmail.com

Verdal Hotell søker sommervikarer som kan servere, rengjøre hotellrom og behandle kunder i resepsjonen. 

Se stillingsutlysning

Les mer om bedriften

Kontakt: Veronika Green, mail@verdalhotell.no

Vik Aktivitetspark er en frivillig organisasjon for barn og unge. Her er det behov for sommervikarer som kan ta ansvar for og organisere ulike aktiviteter. 

Kontakt: Morten Berg, mob72@online.no

Visit Løkken Verk driver Bergmannskroa og Orkla Gjestebolig. Her er det behov for kokker og kjøkkenhjelp. 

Se stillingsutlysning

Kontakt: Stein Dyrseth, stein@lokkenverk.no

Vuku Gårdsmeieri søker sommervikarer som kan hjelpe til med pakking, merking og annet forefallende arbeid i meieriet. Her blir det også  mulighet til å delta på prosessen med å lage mozzarella og andre oster.

Se stillingsannonse

Les mer om bedriften

Kontakt: Kathrine Lundgren, kathrine.sl@hotmail.com

Wolden Melhus er et entreprenørfirma innen landbruk og anlegg. Her er det behov for en sommervikar som kan kjøre møkk, slå gress og presse rundballer. 

Stillingen er besatt

Kontakt: Anders Wolden Melhus, woldenmelhus@oppdal.com

Ytre Namdal Elektromarked selger elektronikk, og søker sommervikarer som kan behandle kunder i butikken, gjøre lagerarbeid, klargjøre til service og gjøre enkle reparasjoner av telefon og data. 

Se stillingsutlysning

Kontakt: Børre Aspmo, borre.aspmo@power.no

Stiftelsen Ytterøy bygdetun søker sommervikarer som kan være vertskap, formidle gårdens historie, guide, selge mat og drikke, drive kjøkkenet og gjøre regnskap for hver dag. 

Se stillingsutlysning

Les mer om stiftelsen

Kontakt: Svanhild Sørli, svanhild.sorli@gmail.com

Turistbedriften Ytterøen søker sommervikarer som kan klargjøre utleieenheter og gjøre enkle vedlikeholdsoppgaver. 

Se stillingsannonse

Les mer om bedriften

Kontakt: Olaf Arne Norum, ybb@ytteroens.no

Arne Stene driver gård med korn, saum skog, ammekyr og gårdsbutikk. Han søker sommervikar til gårdsdirften. 

Stillingen er besatt

Kontakt: Arne Stene, arne.stene@ofsti.no

Gulburet er gårdsbutikk, lunsjkafé og galleri. Her er det behov for en sommervikar som kan jobbe i butikken, servere, rengjøre, selge og være vertskap for besøkende. 

Les mer om bedriften

Kontakt: Liv Elin Olsen, gulburet@online.no

Thor Birger Østnor er bonde og skogeier, og søker sommervikarer som kan bidra til å rydde og plante skog. 

Kontakt: Thor Birger Østnor, tboest@online.no

Kulturlandskapshotellet Øyna søker sommervikarer til å klippe plen, vedlikeholde putballbane og bugninger, servere, gjøre oppvask og rengjøre rom. 

Les mer om bedriften

Kontakt: Frode Sakshaug, post@oyna.no

Øysand Camping søker sommervikarer til å betjene kunder i kiosken, lage enkelt mat, rengjøre og bidra med utvendig arbeid slik som plenklipping. 

Se stillingsutlysning

Les mer om bedriften 

Kontakt: Anja Berggård, post@oysandcamping.no

Hammer Gård driver med jordbærproduksjon, og søker sommervikarer som kan bemanne salgsboder, ta imot bestillinger, rengjøre emballasje, veie opp bær, fylle på varer i gårdsutvalget og andre praktiske oppgaver. 

Se stillingsutlysning

Les mer om bedriften

Kontakt: Åge Hammer, age.hammer@buso.no

Ålen Aktivum driver  Ålen Skisenter, og søker sommervikarer som kan vedlikeholde bygg og anlegg. Arbeidsoppgaver kan være maling, snekring, rydding av skog og kratt, og plenklipping. 

Se stillingsutlysning

Kontakt: Håvar Sørdal, post@aalenskisenter.no

Aavatsmark Sag er et spesialsagbruk som leverer trelast spesielt til vernede bygninger og fartøy. Bedriften søker sommervikarer som kan sortere, høvle og strølegge. 

Stillingene er besatt

Les mer om bedriften

Kontakt: Andreas Aavatsmark, andreas@inspirasjonstre.no

Butikken Lille Martine søker sommervikar. Her selges klær og gaver til barn. 

Les mer om bedriften

Kontakt: Wenche Bakke, post@lillemartine.no

Rørvik Fisk søker sommervikarer som kan vedlikeholdet og ruste opp mottaksanlegget, som i hovedsak innebærer maling og vasking. 

Kontakt: Ragnvald Pettersen, ragnvald@rff.no

Jernvareforretningen North Industri søker sommerhjelp i butikken. 

Se stillingsutlysning

Les mer om bedriften

Kontakt: Sverre-Ottar Nordahl, sverre@northgruppen.no

Eiendomsselskapet North Eiendom søker sommervikarer som kan bidra til snekring, maling, rydding, riving og andre vaktmesteroppgaver. 

Se stillingsannonse

Kontakt: Sverre-Ottar Nordahl, sverre@northgruppen.no

Laukvika gård er en frivillig organisasjon som legger til rette for at mennesker som ikke er i ordinært arbeid kan komme i arbeidsrelatert aktivitet. Her er det behov for arbeidskraft som kan plukke egg, stelle høner og hønsehus, klippe plen, male hovedhus og fjøs, samt andre forefallende arbeid. 

Kontakt: Veronica Johansen, knuthaugen12@icloud.com

Eidem Eiendom driver med kjøp, stell og oppussing av eiendommer, og søker sommervikarer som kan bidra med det. Arbeidsoppgaver vil være maling, skifting av dører og vinduer og bytte ut kjøkkenredning ved Gimle i Selbu. 

Kontakt: Knut Eidem, knut@eidemelektro.no

Einar Romulslie driver med jord og skog, og søker en sommervikar som kan bidra med planting av gran og rydding av skogsstier og -veier.  

Stillingen er besatt

Kontakt: Einar Romulslie, einar.romulslie@gmail.com

Graver driver med gartneranlegg-, grunn- og betongarbeid. Bedriften trenger sommervikarer til å klippe plen, male, legge stein og være hjelpearbeider. 

Kontakt: Svein Tore Sæther, svein.tore@graver.no

Trøndelag Tak er en takentreprenørbedrift som søker sommervikarer til å tekke alle slags typer tak og terasser. 

Kontakt: Rune Frog, rune@trondelagtak.no

Trondheim Bordtennisklubb er trondheims største bordtennisklubb med ca 250 medlemmer. Her er det behov for sommervikarer som kan holde hallen åpen for publikum på kveldstid og i helger. Arbeidsoppgavene innebærer resepsjonsarbeid, ta imot medlemmer, salg, rydding, rengjøring og sørge for at smittevernreglene overholdes. 

Denne stillingen utgår dessverre på grunn av Covid-19. 

Sine Thulin og Håvard Green driver gård på Nes med melk- og kjøttproduksjon. Her er det behov for hjelp til dyrestell, ombygging og påbygging av gfjøset, rydding av skog, etablering av beite og vedlikehold av driftsbygninger. 

Ungdom med førerkort får kjøre traktor.  

Kontakt: Håvard Green, haavard.green@gmail.com

Nidaros Luftsportsklubb søker sommervikarer som kan rydde og utarbeide startplass på den nye plassen på Støren, samt tilrettelegging på paragliderstarten Reppesåsen. 

Kontakt: Andreas Ystgaard, andreas.ystgaard@gmail.com

Persstua familiebarnehage trenger en sommervikar som kan assistere. 

Kontakt: Anita Tømmerdal, post@persstua-familiebarnehage.no

Anleggsfirmaet Lars Høyem AS tilbyr det meste innen anleggstjenester, og søker nå sommervikarer som er nysgjerrige på faget, liker fysisk arbeid og å være ute. Arbeidsoppgavene vil gå ut på grunnarbeid, som planering, såing, montering av lekeapparater/utemøbler, legging av belegningsstein og lignende oppgaver. Noe arbeid på verksted kan også forekomme.

Kontakt: Ragnhild Høyem, ragnhild@hoyem.no

Vinkenes Sag og Traktor driver urbant landbruk midt i Trondheim. Firmaet tar ned trær i private hager og videreforedler dem til materialer på eget sagbruk elle lager ved av det som ikke er egnet til materialer. Som en bigeskjeft har firmaet seks bikuber som etterhvert skal bli 70. Arbeidsoppgavene vil være vedproduksjon, hjelpearbeider/håndtlanger ved trefelling og enkle arbeidsoppgaver i birøkta. A

Les mer om bedriften  

Kontakt: Ragnhild Alma Vinkenes, ragnhildvinkenes@gmail.com

Ceramic Powder Technology produserer høykvalitets keramiske oksidpulver for anvendelser innen miljøteknologi og energi. I sommer er det behov for assistent i produksjonen, og oppgavene innebærer rydding og vasking av utstyr, lab og lagerpulverkarakterisering, samt bistå med forberedelser og etterarbeid.

Stillingen er besatt

Kontakt: Anne Dalager Dyrli, anne@cerpotech.com

Kontakt: Tore Bartnes, tore@innherredlt.no

SAGA Senter for Fotografi søker etter sommervikarer som kan bistå med alt fra renhold, frokostvert, gallerivert, resepsjonist, kjøkkenhjelp, og annet forfallent arbeid. 

Se stillingsutlysning

Kontakt: Elisabeth Nordeng Aanes, post@sagainderoy.com

På gården Almo Nordre driver Lars Erik Almo blant annet med hjort, grus, turisme og slakteri. I sommer er det behov for sommervikarer som kan gjerde, skjøte skog og gjøre diverse gårdsarbeid. 

Kontakt: Lars Erik Almo, lars.Almo@gmail.com

Rita Tangen driver salongen som hud- og fotterapeut. I sommer har hun behov for hjelp til å ta imot telefoner, vaske klær, utstyr og lokaler. I tillegg til å vedlikeholde uteområdet og bygningene. 

Kontakt: Rita Tangen, riktangen@hotmail.no

Rannveig Kristiansen trenger sommerhjelp til å plante skogplanter og annet skogrelatert arbeid. 

Kontakt: Rannveig Kristiansen, ro@jorstadmellom.net

Erland Kjesbu driver storfekjøttproduksjon og samdrift med melkeproduksjon, grovforproduksjon og kornproduksjon. I sommer har han behov for hjelp til gårdsarbeid innen husdyrhold og planteproduksjon, vedlikeholdsarbeid og investeringsprosjekter. 

Kontakt: Erland Kjesbu, er-kjesb@online.no

Bruktbutikken og kafeen Kjerringa me' Straumen søker sommervikarer som kan drifte kafeen, ta vare på kundene, selge varer, gi turistinformasjon, rydde og være godt vertskap. 

Se stillingsutlysning

Kontakt: Anne Kjersti Bakstad, kjerringamestraumen@gmail.com

Snåsa frvilligsentral er åpen hele sommeren, og drive utlånssetntralen BUA. Her er det behov for en sommervikar som kan registrere og ta imot utstyr, og sørge for at det er i orden og rent til utlån.

Kontakt: Astrid Bratlie,  snasa.bygdesentral@gmail.com

Steinkjer By og Bygdeservice driver vaktmester- og gartnertjenester i hele Steinkjer. Her det behov for ekstra arbeidskraft, som kan være med på hagearbeid, plenklipping., maling og lignende oppgaver. 

Kontakt: Åsmund Bratberg, aasmund@bygdeservice.no

Erlend Klefstad driver skog, og trenger hjelp til å plante ny skog i sommer. Her skal sommervikaren bidra til å plante 1.0000 planter. 

Kontakt: Erlend Klefstad, erlendklefstad@gmail.com

Marius Vold og Anita Lindsetmo Vold driver gård med melkeproduksjon, og søker etter en sommervikar som kan se etter dyrene i utmark og på beite.  

Kontakt: Marius Vold, marius@overhallabetongbygg.no

På Tømmerås Gård er det sau og ammeku. Her er det behov for en sommervikar som kan gjøre forefallende arbeid på gården, som gjerding, maling, stell av dyr, vedlikehold og jordarbeid. 

Kontakt: Borgny Grande,  tommerasgard@gmail.vom

Ivar Asbøll trenger en sommerrvikar til å drive skogplanting i områder det har vært hogst på, i tillegg til supplerende planting i plantefelt.

Ivar Asbøll, ivar@hoknes.no

Blått Kompetansesenter er et innovasjonsselskap som jobber tett med havbruksnæringa og teknologiselskaper for å utvikle og teste bærekraftige løsninger for framtida. I sommer søker bedriften vikarer som er studenter med bakgrunn i teknologi, økonomi, humaniora eller med interesse for blå næring. Her vil de få jobbe tett sammen med prosjektledere i Blått Kompetansesenter med sivilingeniør- og marinbiologbakgrunn fra NTNU og erfaring fra norsk havbruksnæring, og samtidig få muligheten til å bli med ut i felt for å hente inn data til analyser og møte kunder. Studentene vil bidra med oppgaver i prosjektet sammen med veileder og får direkte påvirke den utviklingen selskapet jobber med. 

Se stillingsutlysning

Kontakt: Martin Olsen, martin@bksnorge.no

Guro-Karoline Aabakken dyrker snittblomster på gården sin, og har fått støtte fra Innovasjon Norge til å bygge kjøerom og drivhustunnell. Nå søke rhun arbeidskraft til planting, luking og plukking av blomster til buketter. 

Kontakt: Guro-Karoline Aabakken, gurokaroline@live.no

Oppdal klatre- og fjellsportklubb søker engasjerte sommervikarer som kan jobbe i resepsjonen i klatresenteret KRUX Klatring i sentrum. Arbeidsoppgavene består av kundebehandling og enkel veiledning til de som ønsker å klatre.

Kontakt: Rune Kvalsnes, rune@vpg.no

Vatn Kulturspinn driver med konserter og utstillinger, servering og overnatting. Hit søkes sommervikarer som kan ta imot gjester, re senger, servere og vaske. I tillegg kan det bli aktuelt med bistand til bygging av utescene, samt etablering og drifting av sosiale medier. 

Kontakt: Vidar Dahl, kulturspinn@gmail.com

M Häggblom driver catering, matvogn, kafé og selskapslokale på Røros. I sommer er det behov for hjelp til å betjene matvogna og kafeen, med matlaging og kundebehandling. 

Kontakt: Magnus Häggblom, post@hummelfjellcatering.no

Bergstaden Røros selger trelast, byggevarer, jernvarer og maling. I sommer er det behov for vikarer som kan ekspedere kunder, pakke og fylle på varer, samt kjøre ut varer til kunder. 

Se stillingsutlysning

Kontakt: Tore Sundt, tore.sundt@bergstaden-trelast.no

Landnota Bar og Spiseri er en restaurant i Råkvåg, som holder til i kulturbrygga
Salteriet. Her er det behov for en som kan jobbe i baren, med bestillinger av mat og drikke, samt som servitør. I tillegg er det behov for ekstra arbeidskraft til servering, rydding, vasking og serviceoppgaver for kundene. 

Les mer om bedriften

Kontakt: Brit Lien Småvik, brit.lien.smavik@tine.no 

Kuringen Bryggehotell er restaurant og overnattingssted med gjester fra land og vann. Her er det behov for kjøkkenassistenter som kan lage pizza, være med på å lage a la carte-maten og ta oppvasken. I tilllegg trengs det folk til å servere og rydde bord, samt noen som kan stå for vedlikehold av hage, brygge, båter og bygninger. 

Se stillingsutlysning

Les mer om bedriften

Kontakt:  ellen@kuringen.no

På gården til Ole Martin Hårstad og Birgitte Tronshaug driver de produksjon av storfe og kylling. Her det behov for ekstra arbeidskraft som kan bidra med alt fra utgardsgjerding og fjøsvask til innhøsting av fôr.

Kontakt: Birgitte Tronshaug, birgitte_mt@hotmail.com

Ivar Evenås Transport driver tungbil- og påbyggerverksted. Her trengs det sommervikarer som kan hjelpe til med reparasjon og vedlikehold av trailer og maskiner. 

Les mer om bedriften

Kontakt: Ivar Evenås, post@evenaas.no

Ifjobb er Indre Fosens vekstbedrift, som jobber med arbeidstrening, kvalifisering til arbeid og tilrettelegging av arbeid og opplæring. Hit søkes sommervikarer som kan drive kundebehandliung, produksjon og renhold i bakeri og kafé, jobbe i vaskeri, håndtere kunder og fylle på varer i butikk, samt gjøre vaktmestertjenester som for eksempel plenslåing. 

Kontakt: Magnar Bremeraunet, post@ifjobb.no

Cora Service driver Robu Kro på Bessaker, og søker sommervikarer til å servere, vaske og rydde, samt ta vare på gjestene. 

Les mer om bedriften

Kontakt: Cornelia Schubert, conny@cora-service.no

Kristoffer og Linn Merete Moan driver gårdsbruk med sau og ammekyrproduksjon. I tillegg har de startet opp lokalmatproduksjon. På setra i Leksvika holder de åpent for servering i det nyrestaurerte fjøset i sommer. Her er aktiviteter for små og store, samt god mat og drikke. Nå søker de etter sommervikarer som kan være med på å tilbrede mat,  servere og ta vare på gjestene som kommer til setra. I tillegg blir det arbeid med dyrene, separering av melk, koking av gomme, vise frem dyra og fortelle om setring og setra til de besøkende. 

Kontakt: Linn Merete B. Moan, linn.barstad@gmail.com

I 2022 er Trondheim og Trøndelag Europeisk matregion. Derfor trengs det ekstra arbeidskraft for å styrke og vise frem den gode matproduksjonen i regionen. 

I stjørdal søkes det etter to ungdommer som kan jobbe sammen for å vise frem matproduksjonen i området for et ungt publikum. Jobben består av å besøke ulike matprodusenter i Stjørdal, og delta i arbeidet deres. I tillegg til å lage innlegg i ulike sosiale medier, med stor frihet i hvordan det blir gjort. Målet er å skape innlegg som engasjerer.

Til Dalpro gårdsbutikk søkes det sommervikarer som kan jobbe i butikken, og delta i arbeid knyttet til besøkende på gården, som kundebehandling, servering av enkel mat og påfylling av varer, samt litt daglig renhold og opprydding. I arbeidsdagen er det satt av tid til å lage innlegg i ulike sosiale medier, med stor frihet i hvordan det blir gjort. Målet er å skape innlegg som engasjerer.

Les mer om stillingen i Stjørdal og stillingen på Hitra

{ "EMAIL_FIELD_ERROR": "Skriv inn en gyldig e-postadresse.", "CHECKBOX_ERROR": "", "CHECKBOX_GROUP_ERROR": "Velg minst et av alternativene", "DROPDOWN_ERROR": "Gjør et valg i nedtrekkslisten.", "DATE_TO_FROM_ERROR": "Ugyldig dato (eksempel på gyldig dato 31.12.2016).", "RADIO_ERROR": "Velg et alternativ.", "POSTAL_CODE_ERROR": "Skriv inn et gyldig postnummer (4 siffer).", "TEXT_FIELD_ERROR": "Feltet må fylles ut.", "TEXT_FIELD_CONTENTS_ERROR": "Ugyldig verdi.", "ACCOUNT_FIELD_ERROR": "Skriv inn et gyldig kontonummer (11 siffer).", "ORGANISATION_FIELD_ERROR": "Skriv inn et gyldig organisasjonsnummer (9 siffer).", "SSN_ERROR": "Skriv inn et gyldig fødselsnummer (11 siffer).", "PHONE_ERROR": "Skriv inn et gyldig telefonnummer (8 siffer).", "MOBILE_PHONE_NO_ERROR": "Skriv inn et gyldig norsk mobilnummer (8 siffer)", "SEARCH_ALLE": "Alle", "MORE_INFO": "Vis mer informasjon", "RESULT_TYPE_BANK": "Bankkontor", "RESULT_TYPE_ADVISOR": "Rådgiver", "VIEW_IN_MAP": "Vis i kart", "BEFORE_COUNT_TEXT": "Du har", "AFTER_COUNT_TEXT": "oppgave som venter på deg", "AFTER_COUNT_TEXT_PLURAL": "oppgaver som venter på deg", "MINE_OPPGAVER_LINK_TEXT": "Sjekk mine oppgaver", "MINE_OPPGAVER_CLOSE_TEXT": "Ikke nå", "MINE_OPPGAVER_COUNT_TEXT": "en", "FORM_ERROR_LABEL":"Feil i skjema ", "FORM_SUCCESS_LABEL":"Takk for din henvendelse", "TEXT_FIELD_LENGTH_ERROR":"TEXT_FIELD_LENGTH_ERROR", "TEXTAREA_FIELD_LENGTH_ERROR":"Maks 2000 tegn", "NUMBER_ERROR": "Du kan kun skrive inn tall.", "SEC_BLOCKER_DROPDOWN_DEFAULT": "Velg land", "GLOBAL_SEARCH_NO_RESULT_TEXT": "Ingen treff på", "GLOBAL_SEARCH_FACET_LABEL": "Vis treff for", "MODAL_CLOSE": "Lukk", "SEND_TO_BANK_BEFORE_INFO_TEXT": "Vil du komme rett til", "SEND_TO_BANK_AFTER_INFO_TEXT": "neste gang?", "SEND_TO_BANK_NEXT_BUTTON_TEXT": "Ja, husk banken min", "SEND_TO_BANK_CANCEL_BUTTON_TEXT": "Nei, ikke nå", "SEND_TO_BANK_NEXT_DISCLAMER_TEXT": "For at du skal slippe å velge bank hver gang, bruker vi funksjonelle informasjonskapsler som lagrer hvordan du bruker nettsidene og hvilke innstillinger du har gjort." }