Få gode sparetips tilpasset deg
– prøv vår spareveileder

De fleste vet at sparing er viktig, men mange er usikre på hvordan de skal spare. Hvilken sparemåte passer deg og din livssituasjon? Prøv veilederen og finn sparing som passer dine behov.

Få gode sparetips tilpasset deg – prøv vår Spareveileder
Illustrasjon sparetips

Sparetips

  1. Sett deg gjerne konkrete sparemål, som for eksempel å spare til hytte, lengre ferier eller å kunne pensjonere seg som 60-åring. For å gjøre det må de aller fleste av oss spare. 
  2. Hos oss kan du velge mellom to ulike spareformer:
    Fond (aksjefond, rentefond eller kombinasjonfond) og sparekonto.
  3. Skal du spare langsiktig, kan fond være et smart valg. Har du aldri spart i fond, kan det være lurt å lese seg opp på det du trenger å vite om fondssparing før du starter.
  4. Å spare i fond passer ypperlig når du skal spare langsiktig. Begynn i det små, om så bare noen hundrelapper i måneden. Starter du tidlig så kan selv små summer vokse seg store over tid. 
  5. Vår digitale spareveileder hjelper deg å finne sparingen som passer for deg. 

Hva lurer andre på?

Kort om avkastning
Historisk avkastning for fond er ingen garanti for fremtidig avkastning. Fremtidig avkastning avhenger blant annet av markedsutviklingen, forvalters dyktighet, fondets risiko, samt kostnader ved forvaltning og innløsning. Avkastningen kan bli negativ som følge av kurstap.

For deg som handler fond og verdipapir
Se avtaler og retningslinjerSammenlign priser

Du kan sammenligne våre priser med priser fra andre selskaper på Finansportalen.no