Bil, ikon

Bilforsikring

Med bilforsikring hos oss får du markedets raskeste bonusopptjening.

  • Du får toppbonus inntil 4 år raskere enn det som er vanlig i markedet.
  • Har du kjøpt deg ny bil og får en totalskade på denne, får du dekket splitter ny bil.
  • Med bilforsikring får du veihjelp 24 timer i døgnet.

NYHET! Smart bilforsikring kommer snart

Smart bilforsikring gir deg mange gode fordeler basert på hvordan du kjører. Med en smartplugg i bilen og en app på telefonen er du i gang.


Årsavgift blir Trafikkforsikringsavgift

I 2018 blir årsavgiften omdøpt til Trafikkforsikringsavgift til staten. Det er forsikrings­selskapene som skal kreve inn den nye avgiften, sammen med betalingen for forsikring av kjøretøy. Les mer.


Hvilken bilforsikring skal jeg velge?

Det er fire forskjellige forsikringer å velge mellom. Ansvarsforsikring må alle ha. I tillegg kan du utvide forsikringen avhengig av hvilken stand bilen din er i og hvordan du bruker den.

 


Markedets raskeste bonusopptjening


Hva er bonus?

Bonus er et rabattsystem som gir deg lavere pris på forsikringen hvert år du kjører skadefritt. Startbonus er 40 % og øker med 10 % for hvert skadefrie år frem til 70 %. Hvis du har ytterligere tre skadefrie år oppnår du 75 % bonus. Dersom bilen din får en skade som følge av kollisjon reduseres bonusen. Har du hatt 75 % bonus i 3 år eller lenger, kan du ha en skade uten bonustap.


Har du hatt uhell eller skade på bilen?


Veihjelp? Husk at du alltid har beviset på mobilen

Veihjelpsbeviset er bekreftelsen på at du har veihjelp gjennom bilforsikringen. Beviset har du alltid med deg på mobilen - enkelt og greit. Du finner det enten i mobilbanken eller ved å logge inn til forsikringene dine.


Hva lurer andre på?

SpareBank 1 har de mest fornøyde forsikringskundene*. Du kan sammenligne våre priser med priser fra andre selskaper på Finansportalen.no

 *EPSI 2016

Forsikringen leveres av SpareBank 1 Forsikring