Samle forsikringer - få rabatt

Vi belønner våre beste kunder. Som helkunde får du de beste fordelene og inntil 20 % samlerabatt på skadeforsikringene dine.

mann får samlerabatt ved å samle forsikringene

Hvor mye samlerabatt får jeg?

Har du to eller flere forsikringer får du samlerabatt. Jo flere forsikringer du flytter til oss, jo mer prisavslag gir vi deg på skadeforsikringene. Husk at vi hjelper deg å si opp din gamle forsikring.

  • Hus- og bilforsikring gir 10 % rabatt
  • 3 forsikringer gir 10 % rabatt
  • 4 forsikringer gir 15 % rabatt
  • 5 forsikringer (eKunde) gir 20 % rabatt

Hvilke fordeler får du?

  • Inntil 20 % rabatt på skadeforsikringene dine. 
  • Etter fire skadefrie år hos oss får du dekket egenandelen ved første skade med inntil 4 000 kroner.

eKunde

Som eKunde har du mulighet til å oppnå øverste trinn i rabattrappen og få 20 % rabatt. I tillegg har du et papirløst kundeforhold med full oversikt over forsikringene dine på nett.

Medlem i et LO-forbund? 

Da får du ekstra god pris på våre forsikringer. Norges beste innboforsikring, Kollektiv hjem, er inkludert i medlemskapet. Og er dere flere LO-medlemmer i samme husstand, slipper dere egenandel på Kollektiv hjem.

forsikring som medlem av et LO-forbund illustrasjoner

Har du husket å forsikre tingene dine, deg selv og de du er glad i?

Du kan velge mellom mange forsikringer for å dekke ditt behov. Samler du bank, person- og skadeforsikringer hos oss, blir du belønnet med rabatt på skadeforsikringene dine. 

Best i test på skadeforsikring og skadeoppgjør

Norsk kundebarometer kåret i 2018 SpareBank 1 til bransjevinner i kategorien skadeforsikring, og eneste blant de 4 forsikringsselskapene i testen med 5 stjerner. Vi har de mest fornøyde og lojale forsikringskundene, for andre år på rad. Våre kunder er også de mest fornøyde kundene etter skadeoppgjør fire år på rad ifølge EPSI 2018.

Du kan sammenligne våre priser med priser fra andre selskaper på Finansportalen.no