Finn ditt nærmeste regnskapskontor

SpareBank 1 Regnskapshuset SMN AS har kontorer i store deler av landet. Våre regnskapsførere og rådgivere kan hjelpe deg med regnskaps- og lønnstjenester, rådgivning, HR-bistand og IT-løsninger.

SpareBank 1 SMN-bygget, hovedkontoret i Trondheim

Kontakt oss

Åpningstider: Man – fre: kl. 08.00–16.00

Telefon: 915 07 303

E-post: support@smnregnskap.no


Vil du jobbe med oss?

– Vi har en arbeidsgiver som tar godt vare på oss som jobber her, og som er opptatt av det mellommenneskelige, forteller Kristoffer Fure Mikalsen, leder for SpareBank 1 Regnskapshuset SMN i Namsos. Det var interessen for folk og økonomisk rådgivning som førte Kristoffer hit. Nå leder han et lag eksperter til nye høyder innen rådgivning og regnskap.

Om SpareBank 1 Regnskapshuset SMN

Lokal forankring

SpareBank 1 Regnskapshuset SMN er en av de tre største aktørene i regnskapsbransjen i Norge og teller over 500 medarbeidere. Vi har stor vekt på lokal forankring og har kontorer fordelt på over 40 steder i Trøndelag, Møre og Romsdal, Oslo og i Innlandet. Vår ambisjon er å være en god samarbeidspartner som bidrar til verdiskapning og utvikling hos våre kunder. SpareBank 1 Regnskapshuset SMN er et datterselskap av SpareBank 1 SMN.

En nasjonal merkevare

Regnskapsbransjen står ovenfor en stor omstilling hvor ny teknologi og tøffere konkurranse om kunder og ansatte preger bransjen. I tillegg skjer det en glidning mot skjæringspunktet bank og regnskap, et område som åpner nye muligheter. Alle SpareBank 1-eide regnskapsvirksomheter går nå sammen i et strategisk samarbeid og etablerer en allianse med merkenavnet SpareBank 1 Regnskapshuset - en sterk nasjonal merkevare bygges.

Sterk finansiell og industriell kraft

Vårt mål er å bli en domierende aktør i regnskapsbransjen. I ryggen har vi landets nest største finansaktør som gjennom eierskapet gir oss en sterk finansiell og industriell kraft. Dette bruker vi til å påvirke utviklingen i bransjen og ta regnskapstjenestene til et nytt nivå. I tråd med fundamentet for SpareBank 1–alliansen bygges regnskapsvirksomhetene opp med regionalt eierskap, sterk tilknytning til eierbankene og nærhet til markedet.

Selskapsinformasjon

Navn på selskapet SpareBank 1 Regnskapshuset SMN
Besøksadresse SpareBank 1 Regnskapshuset SMN
Søndre gate 4
7011 Trondheim
Postadresse SpareBank 1 Regnskapshuset SMN
Postboks 4799 Torgarden
7467 Trondheim
Organisasjonsnummer NO 936285066
{ "EMAIL_FIELD_ERROR": "Skriv inn en gyldig e-postadresse.", "CHECKBOX_ERROR": "", "CHECKBOX_GROUP_ERROR": "Velg minst et av alternativene", "DROPDOWN_ERROR": "Gjør et valg i nedtrekkslisten.", "DATE_TO_FROM_ERROR": "Ugyldig dato (eksempel på gyldig dato 31.12.2016).", "RADIO_ERROR": "Velg et alternativ.", "POSTAL_CODE_ERROR": "Skriv inn et gyldig postnummer (4 siffer).", "TEXT_FIELD_ERROR": "Feltet må fylles ut.", "TEXT_FIELD_CONTENTS_ERROR": "Ugyldig verdi.", "ACCOUNT_FIELD_ERROR": "Skriv inn et gyldig kontonummer (11 siffer).", "ORGANISATION_FIELD_ERROR": "Skriv inn et gyldig organisasjonsnummer (9 siffer).", "SSN_ERROR": "Skriv inn et gyldig fødselsnummer (11 siffer).", "PHONE_ERROR": "Skriv inn et gyldig telefonnummer (8 siffer).", "MOBILE_PHONE_NO_ERROR": "Skriv inn et gyldig norsk mobilnummer (8 siffer)", "SEARCH_ALLE": "Alle", "MORE_INFO": "Vis mer informasjon", "RESULT_TYPE_BANK": "Bankkontor", "RESULT_TYPE_ADVISOR": "Rådgiver", "VIEW_IN_MAP": "Vis i kart", "BEFORE_COUNT_TEXT": "Du har", "AFTER_COUNT_TEXT": "oppgave som venter på deg", "AFTER_COUNT_TEXT_PLURAL": "oppgaver som venter på deg", "MINE_OPPGAVER_LINK_TEXT": "Sjekk mine oppgaver", "MINE_OPPGAVER_CLOSE_TEXT": "Ikke nå", "MINE_OPPGAVER_COUNT_TEXT": "en", "FORM_ERROR_LABEL":"Feil i skjema ", "FORM_SUCCESS_LABEL":"Takk for din henvendelse", "TEXT_FIELD_LENGTH_ERROR":"TEXT_FIELD_LENGTH_ERROR", "TEXTAREA_FIELD_LENGTH_ERROR":"Maks 2000 tegn", "NUMBER_ERROR": "Du kan kun skrive inn tall.", "SEC_BLOCKER_DROPDOWN_DEFAULT": "Velg land", "GLOBAL_SEARCH_NO_RESULT_TEXT": "Ingen treff på", "GLOBAL_SEARCH_FACET_LABEL": "Vis treff for", "MODAL_CLOSE": "Lukk", "SEND_TO_BANK_BEFORE_INFO_TEXT": "Vil du komme rett til", "SEND_TO_BANK_AFTER_INFO_TEXT": "neste gang?", "SEND_TO_BANK_NEXT_BUTTON_TEXT": "Ja, husk banken min", "SEND_TO_BANK_CANCEL_BUTTON_TEXT": "Nei, ikke nå", "SEND_TO_BANK_NEXT_DISCLAMER_TEXT": "For at du skal slippe å velge bank hver gang, bruker vi funksjonelle informasjonskapsler som lagrer hvordan du bruker nettsidene og hvilke innstillinger du har gjort." }