Brente minner og brannforebygging

Å miste hjemmet sitt i brann er kanskje noe av det mest dramatiske en familie kan oppleve. I brannskolen, fra TV-programmet «Brente minner», får du gode råd om forebygging og slukking av brann.

brann vern

Brannskolen

I en husbrann kan store verdier gå tapt, og i enkelte tilfeller står både liv og helse i fare. Det er mye du og familien kan gjøre for å forebygge brann i hjemmet.

Gjennom videoene i brannskolen får du skadeforebyggende tips slik at du blir bedre forberedt på å forhindre og slukke brann.

Video placeholder image
Video placeholder image
Video placeholder image
Video placeholder image

Om Brente minner

I TV2-programmet «Brente minner» har vi gjennom høsten 2019 møtt flere familier som har opplevd å gjenoppbygge hjemmet sitt fra total brannskade. Alle familiene er forsikret i vårt forsikringsselskap Fremtind og er kunder av SpareBank 1. Programleder Marco Elsafadi, interiørkonsulent Aina Sollie Steen og skadeforebygger Therese Nielsen fra Fremtind fulgte familiene gjennom hele prosessen, helt fra besøket på branntomten til familien flyttet inn i sitt nye hjem.

"Brente minner" ser du på TV2 Sumo.


Se Thereses viktigste tips for brannforebygging

Forsikringsbransjen har de siste tre årene registrert over 65.000 brannrelaterte skader i norske hjem. - Det er utrolig mye det norske folk kan gjøre selv for å redusere disse skadene, sier skadeforebygger Therese Nielsen.


Lær mer om forebygging med Vern

Vern-appen gjør det spennende for hele familien å lære om brannforebygging og bli bedre forberedt om uhellet skulle være ute. Les mer og last ned Vern-appen.


Husforsikring eller innboforsikring?

Husforsikringen dekker bygningen og det som er fastmontert. For å få erstattet ting som ikke er fastmontert i boligen, for eksempel møbler og klær, trenger du i tillegg en innboforsikring.